- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Sveiki,
atsiprašau, šiomis dienomis buvau labai užsiėmęs, visus mano paskelbtus metodus atlikau ir išbandžiau pats, kaip sakau tame pačiame pranešime, tai daugiau daug jų išbandyta ir paskelbtas tik geriausias.
Ačiū.
atsiprašau, šiomis dienomis buvau labai užsiėmęs, visus mano paskelbtus metodus atlikau ir išbandžiau pats, kaip sakau tame pačiame pranešime, tai daugiau daug jų išbandyta ir paskelbtas tik geriausias.
Ačiū.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Kodėl nenurodoma aliejinės ir vandeninės fazių spalva?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Pavyzdžiui, kokios spalvos yra aliejus, kuris atsiskiria į dugną? Mano pradinė pmk yra tarsi šviesiai rudos spalvos, todėl darau prielaidą, kad išsiskyręs aliejus turėtų atrodyti panašiai.
Kokios spalvos yra vandeninis sluoksnis po atskyrimo? Mano sluoksnis yra šviesiai geltonai žalias.
Maniau, kad standartinė darbo tvarka yra nurodyti savo produkto spalvą.
Bet kokiu atveju ačiū! Būtų labai naudinga išgirsti atsakymą.
Šalutinė pastaba... kai sakote "išgarinti dcm", ar iš tikrųjų turite omenyje, kad reikia leisti jam stovėti ant mažos ugnies, kad išgaruotų? Arba kalbate apie jo pašalinimą vakuume.
Ačiū
Kokios spalvos yra vandeninis sluoksnis po atskyrimo? Mano sluoksnis yra šviesiai geltonai žalias.
Maniau, kad standartinė darbo tvarka yra nurodyti savo produkto spalvą.
Bet kokiu atveju ačiū! Būtų labai naudinga išgirsti atsakymą.
Šalutinė pastaba... kai sakote "išgarinti dcm", ar iš tikrųjų turite omenyje, kad reikia leisti jam stovėti ant mažos ugnies, kad išgaruotų? Arba kalbate apie jo pašalinimą vakuume.
Ačiū