- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Sveiki,
Štai mano paskutinis pasiekimas padaryti jį kristalizuotis natūraliai molekuline forma pats kristalas. Daugiau gryno neįmanoma!!! ;-)
Atrodo, rankų darbo, bet patikėkite manimi yra natūraliai susiformavę!
Štai mano paskutinis pasiekimas padaryti jį kristalizuotis natūraliai molekuline forma pats kristalas. Daugiau gryno neįmanoma!!! ;-)
Atrodo, rankų darbo, bet patikėkite manimi yra natūraliai susiformavę!
Attachments
Labai gražus darbas. Kokį procesą naudojate juodai į degutą panašiai priemaišai pašalinti? Net sniego baltumo kristaluose ji atsiranda vėlesnių rekristalizacijų metu ir galutinis produktas tampa gana tamsus.
↑View previous replies…
Atliekate antrą rūgštinę bazę, kad pašalintumėte juodą medžiagą? Kai dujinu laisvąją bazę, kristalai yra sniego baltumo, bet po rekristalizacijos į didelius gabalėlius tampa tamsūs ir juose yra tos lipnios medžiagos. Plovimui naudojamame nešvariame acetone taip pat yra daug šios ir mdma. Galvojau pabandyti distiliuoti freebazę prieš kristalizuojant.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Aš tai darau tik vieną kartą galbūt prekursoriaus kokybė turi įtakos tam aš visada naudoju miltelius vaškas yra labiau nešvarus aš jį turėjau ir pradžioj.
Taip, jūsų geriausias pasirinkimas yra distiliavimas garais.
Patikrinau ir atrodo, kad priemaiša yra mdp2ppol ar panaši, bet pavadinimas šiuo atveju nėra svarbus.
Taip, jūsų geriausias pasirinkimas yra distiliavimas garais.
Patikrinau ir atrodo, kad priemaiša yra mdp2ppol ar panaši, bet pavadinimas šiuo atveju nėra svarbus.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8