Teljesen egyetértett LOL, de találtam egy módot a nátrium-etil-szulfát módszer megkerülésére, amely így elég jól működik, és ha kényelmesen tudsz dolgozni dietil-szulfáttal, és nem bánod, hogy egy dobozt készítesz, amelyet egy dugattyús fűrészhez rögzítesz rázószerkezetként, ami szintén elég jól működik. De amikor a nátrium-etil-szulfátot készíti, kövesse az összes szokásos módszert, kivéve a nátrium-hidroxidot, amelyhez adhatok egy linket egy nagy, hosszú eljáráshoz egy kutatásról, amelyet a nátrium-etil-szulfát készítéséről végeztek, és a végén azt mondják, hogy hagyja a főzőpoharat napokig állni, hogy megvárja az iszapot, hogy leülepedjen, amit bizonyos mértékig meg is kell tennie, de ha van egy nagyon jó vákuumszivattyúja, és mély, alacsony vákuumot tud húzni, akkor miután lefejtette a tetején lévő etanolt, ami eléggé tiszta lesz, akkor nagyon óvatosan desztillálhat, mert a nátrium-etil-szulfát gyorsan bomlik a szobahőmérsékletnél sokkal magasabb hőmérsékleten. Húzzon mély vákuumot, és szabaduljon meg az etanoltól, és hagyjon hátra nátrium-etil-szulfátot. Ez nem a legolcsóbb módszer, mert az alkoholnak vízmentesnek kell lennie a kezdettől fogva 200 proof, denaturáló szar nélkül. Nekem kb. száz dolcsiba került egy gallon, hogy kipróbáljam. De olyan mély vákuumot tudok húzni, hogy az etanol nagyjából lepárolódott, mielőtt még a Heat-et alkalmaztam volna. Amint láttam, hogy eljutott a telítettségi pontig, onnantól kezdve nagyjából csak hagytam megszáradni. Ezzel a módszerrel csak fél mol SES-t kapunk 1 mol tömény kénsav és 1,375 mol etanol 1 moljára. Ezeket össze kell egyesíteni a sav és az etanol 20 Celsius fok alatt mindenkor, hogy megakadályozzuk az esetleges mellékhatásokat, és ha már együtt vannak, dobja be a hűtőszekrénybe legalább 12 órára, hogy a reakció befejeződjön. Ne csinálj semmi olyan szarságot, amit a neten látsz, hogy 140-re kell melegíteni vagy ilyesmi. Van egy linkem a teljes eljáráshoz, amely lefekteti, és alaposan csak a nátrium-etil-szulfáthoz készült. Ha tudnál csinálni egy nagyszabású centrifugát, úgy értem, még egy kólásüveget is, ami egy madzagon lóg, és egy ideig a fejed fölött lóbálnád azt az átkozottat, akkor még nagyobb hozamot érhetnél el. De a papírban pontosan megmondja, hogy mennyi nátrium-hidroxid alkoholos oldatát kell használni a sav semlegesítéséhez és a nátrium-etil-szulfát előállításához. Ehhez csak némi türelem kell, és ha napi egy-két órát tudsz beleölni a játékba, akkor elég lehet ahhoz, hogy legalább személyes játékra elegendő nitroetánt készíts. Teljesen biztos vagyok benne, hogy valaki meg tudná méretezni a poklot, de én csak személyes használatra szórakozom. Elmagyaráztam egy kicsit, de ha valaki akarja a linket kérdezze meg, és megtalálom.