- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Merhaba,
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...-methyl-pmk-glycidate-conversion-to-pmk.2013/ başlığında yayınlanan yöntemleri kontrol ettikten ve test ettikten sonra benim için en iyi yöntemi göndermeye karar verdim:
1. Reaktöre 47,5 litre H2O koyun ve 2,5 kg sodyum bikarbonat ekleyin, tamamen çözünene kadar karıştırın, karışımı çıkarın ve saklayın.
2. Reaktöre 7 litre H2O koyun
3. Karıştırarak 1,2 kg sodyum hidroksit ekleyin
4. H2O ve sodyum bikarbonatı karıştırın. H2O ve sodyum hidroksit karışırken ve sıcaklık artarken, düşük ısıda erimesi için 5kG PMK balmumu koyun.
5. PMK eridiğinde reaktöre ekleyin. PMK eridiğinde reaktöre ekleyin ve karışımı 1 saat boyunca karıştırarak 80 °C reflüde tutun.
6. Küçük porsiyonlar halinde 3,25 kg %37 HCL ekleyin, hepsi eklendikten sonra karışımı 1 saat karıştırarak 80 °C reflüde tutun.
7. Karıştırmayı durdurun ve karışımı 25 °C'ye getirin.
8. Üstteki su tabakasını atın.
9. Yağ üst tabakasını tekrar reaktöre koyun.
10. H2O ve sodyum bikarbonatı ekleyin. H2O ve sodyum bikarbonat karışımını 2-3 dakika karıştırarak ekleyin.
11. 10 litre DCM ekleyin (tercihen dondurucudan).
12. Yaklaşık 10-15 dakika ayrılmasını bekleyin.
13. DCM'yi alt katmandan buharlaştırın.
PMK yağı (MDP2P; cas 4676-39-5) verimi 3,72 kg'dır.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...-methyl-pmk-glycidate-conversion-to-pmk.2013/ başlığında yayınlanan yöntemleri kontrol ettikten ve test ettikten sonra benim için en iyi yöntemi göndermeye karar verdim:
1. Reaktöre 47,5 litre H2O koyun ve 2,5 kg sodyum bikarbonat ekleyin, tamamen çözünene kadar karıştırın, karışımı çıkarın ve saklayın.
2. Reaktöre 7 litre H2O koyun
3. Karıştırarak 1,2 kg sodyum hidroksit ekleyin
4. H2O ve sodyum bikarbonatı karıştırın. H2O ve sodyum hidroksit karışırken ve sıcaklık artarken, düşük ısıda erimesi için 5kG PMK balmumu koyun.
5. PMK eridiğinde reaktöre ekleyin. PMK eridiğinde reaktöre ekleyin ve karışımı 1 saat boyunca karıştırarak 80 °C reflüde tutun.
6. Küçük porsiyonlar halinde 3,25 kg %37 HCL ekleyin, hepsi eklendikten sonra karışımı 1 saat karıştırarak 80 °C reflüde tutun.
7. Karıştırmayı durdurun ve karışımı 25 °C'ye getirin.
8. Üstteki su tabakasını atın.
9. Yağ üst tabakasını tekrar reaktöre koyun.
10. H2O ve sodyum bikarbonatı ekleyin. H2O ve sodyum bikarbonat karışımını 2-3 dakika karıştırarak ekleyin.
11. 10 litre DCM ekleyin (tercihen dondurucudan).
12. Yaklaşık 10-15 dakika ayrılmasını bekleyin.
13. DCM'yi alt katmandan buharlaştırın.
PMK yağı (MDP2P; cas 4676-39-5) verimi 3,72 kg'dır.
Last edited by a moderator: