Kesinlikle katılıyorum LOL, ancak sodyum etil sülfat yönteminin bu şekilde oldukça iyi çalışan bir yolunu buldum ve dietil sülfat ile çalışma konusunda rahatsanız ve çalkalama cihazı olarak pistonlu testereye takmak için bir kutu yapmaktan çekinmiyorsanız, bu da oldukça iyi çalışıyor. Ancak sodyum etil sülfatınızı yaparken, sodyum hidroksit kullanmak dışında tüm normal yolları izleyin, size sodyum etil sülfat yapmakla ilgili yaptıkları bazı araştırmalar hakkında büyük ve uzun bir prosedürün bağlantısını verebilirim ve sonunda size Beherinizi günlerce bekleterek çamurun Eğer gerçekten iyi bir vakum pompanız varsa ve derin bir düşük vakum çekebiliyorsanız, üstteki etanolü boşalttıktan sonra ki bu oldukça berrak olacaktır, çok nazik bir şekilde damıtabilirsiniz çünkü sodyum etil sülfat oda sıcaklığından çok daha yüksek herhangi bir sıcaklıkta hızla ayrışacaktır. Derin bir vakum çekin ve geride sodyum etil sülfat bırakarak etanolden kurtulun. Bu en ucuz yöntem değil çünkü alkol en başından itibaren susuz olmalı, 200 proof olmalı ve denatüre edici saçmalıklar olmamalı. Test etmek için bir galon bana yaklaşık yüz dolara mal oldu. Ama o kadar derin bir vakum yapabiliyorum ki, daha Isı uygulamadan etanol hemen hemen damıtıldı. Doygunluk noktasına geldiğini gördüğümde, oradan kurumaya bıraktım. Bu yöntemi kullanarak 1 mol konsantre sülfürik asit ve 1,375 mol etanol başına yalnızca yarım mol SES elde edersiniz. Bunlar, herhangi bir yan etkinin devam etmesini önlemek için asit ve etanolü her zaman 20 santigratın altında birleştirmeli ve bir kez bir araya geldiklerinde, reaksiyonun tamamlanması için en az 12 saat buzdolabına atılmalıdır. İnternette gördüğünüz 140 dereceye kadar ısıtma gibi saçmalıkların hiçbirini yapmayın. Tüm prosedürü açıklayan bir link var ve sadece sodyum Etil sülfat için kapsamlı bir şekilde yapıldı. Büyük ölçekli bir santrifüj yapabilirseniz, yani bir ipe asılı bir kola şişesi bile olsa ve lanet şeyi bir süre başınızın üzerinde sallayabilirseniz, daha da yüksek bir verim elde edebilirsiniz. Ancak makalede, asidi nötralize etmek ve sodyum etil sülfat oluşturmak için tam olarak ne kadar alkollü sodyum hidroksit çözeltisi kullanmanız gerektiği anlatılacaktır. Bu sadece biraz sabır gerektiriyor ve günde bir iki saatinizi bununla oynamaya ayırabilirseniz, en azından kişisel oyunlarınız için bol miktarda nitroetan elde edebilirsiniz. Birinin bunu ölçeklendirebileceğinden kesinlikle eminim ama ben sadece kişisel kullanım için uğraşıyorum. Biraz anlattım ama link isteyen olursa sorabilir, ben de bulurum.