- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 36
Toluen kullanan Çek pervitini hakkında oldukça önemli bir şey var. Çek sokaklarında %90 oranında toluen içeren ıslak malzeme bulursunuz. Bu, uygulama üzerinde "hızlı ısı" etkisi yapıyor. Kristal meth parçaları ile HCL nedeniyle "çimdikleme" hissedersiniz. Çek pervitini ayrıca iyot ve bazen pil hücrelerinden gelen asit gibi çok fazla dengesiz artık içerir (buradaki üreticiler saflığı umursamıyor). (Bu hayata zarar verebilir!)
+Ayrıca, sizi uzun süre ayakta tutabilecek "aşırı ısınmış kahverengi bok" bulmanız da yaygındır ...
Çek pervitin saflıkla ilgili değildir, ancak yine de% 90+ meth'den yeterince hızlı hissedebilirsiniz.
Saf meth pürüzsüzdür. Pervitin zımpara kağıdı gibi keskin.
Birçok çeşit meth kullandım. Çek malı daha çılgınca ve çok daha tehlikeli.
Çek uyuşturucu bağımlıları genellikle saf kristal istemezler, çünkü kendilerini iyi hissetmezler.
Şu anda Hollanda'dan kristal aldım, arkadaşlarda yeterince yok...
+Ayrıca, sizi uzun süre ayakta tutabilecek "aşırı ısınmış kahverengi bok" bulmanız da yaygındır ...
Çek pervitin saflıkla ilgili değildir, ancak yine de% 90+ meth'den yeterince hızlı hissedebilirsiniz.
Saf meth pürüzsüzdür. Pervitin zımpara kağıdı gibi keskin.
Birçok çeşit meth kullandım. Çek malı daha çılgınca ve çok daha tehlikeli.
Çek uyuşturucu bağımlıları genellikle saf kristal istemezler, çünkü kendilerini iyi hissetmezler.
Şu anda Hollanda'dan kristal aldım, arkadaşlarda yeterince yok...
- Reaction score
- 3
Ayrıca pervitin, Wehrmacht tarafından kullanılan meth'in bir isim markasıdır
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 36