- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Pozdravljeni,
opravičujem se, da sem bil te dni zelo zaposlen, vse metode, ki sem jih objavil, sem naredil in preizkusil sam, kot pravim v istem prispevku, gre bolj za številne od njih, ki so bili preizkušeni, in samo najboljša je bila objavljena.
Hvala.
opravičujem se, da sem bil te dni zelo zaposlen, vse metode, ki sem jih objavil, sem naredil in preizkusil sam, kot pravim v istem prispevku, gre bolj za številne od njih, ki so bili preizkušeni, in samo najboljša je bila objavljena.
Hvala.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Zakaj ni navedena barva oljne in vodne faze?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Na primer, kakšne barve je olje, ki se loči na dnu? Moj začetni pmk je nekako svetlo rjave barve, zato predvidevam, da bi moralo biti olje, ki se izloči, videti podobno.
Kakšna je barva vodne plasti ob ločevanju? Moja je nekako bledo rumeno zelene barve.
Mislil sem, da je standardni operativni postopek, da navedete barvo svojega izdelka.
Kakor koli že, hvala! Zelo koristno bi bilo slišati odgovor.
Stranska opomba... ko pravite "izpariti dcm", ali dejansko mislite, da ga pustite pri nizki temperaturi, da izhlapi? Ali pa govorite o odstranjevanju v vakuumu.
Hvala
Kakšna je barva vodne plasti ob ločevanju? Moja je nekako bledo rumeno zelene barve.
Mislil sem, da je standardni operativni postopek, da navedete barvo svojega izdelka.
Kakor koli že, hvala! Zelo koristno bi bilo slišati odgovor.
Stranska opomba... ko pravite "izpariti dcm", ali dejansko mislite, da ga pustite pri nizki temperaturi, da izhlapi? Ali pa govorite o odstranjevanju v vakuumu.
Hvala