- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Ahoj Patton, ďakujem za objasnenie. Moje zmätenie vyplynulo zo zápisu na portáli Erowid, kde sa navrhuje zbaviť sa PEG namočením pôvodnej zmesi do toluénu, takže som začal uvažovať, či časť PEG nezostane v toluéne.
Tu je podľa môjho názoru správny postup, ak by ste niečo zmenili, dajte mi prosím vedieť.
1. Pridanie alkalického roztoku na pH 13
2. Extrakcia toluénom/iným nepolárnym
3. zlikvidujte starú vrstvu vody, potom možno urobte niekoľko premytí vodou?
4. Pridajte trochu čistej vody do nepolárneho rozpúšťadla
5. Okysliť na pH 3 zriedenou HCl
6. Pseudo bude migrovať do vodnej fázy ako pseudo-HCl soľ
7. Ibuprofén (teraz kyslý) sa vyzráža vo vodnej fáze, takže teoreticky máme vo vode celkom čistý pseudo.
(8.) Možno by konečným čistením mala byť AB extrakcia éterom, hoci by to mohlo znížiť výťažok.
Tu je podľa môjho názoru správny postup, ak by ste niečo zmenili, dajte mi prosím vedieť.
1. Pridanie alkalického roztoku na pH 13
2. Extrakcia toluénom/iným nepolárnym
3. zlikvidujte starú vrstvu vody, potom možno urobte niekoľko premytí vodou?
4. Pridajte trochu čistej vody do nepolárneho rozpúšťadla
5. Okysliť na pH 3 zriedenou HCl
6. Pseudo bude migrovať do vodnej fázy ako pseudo-HCl soľ
7. Ibuprofén (teraz kyslý) sa vyzráža vo vodnej fáze, takže teoreticky máme vo vode celkom čistý pseudo.
(8.) Možno by konečným čistením mala byť AB extrakcia éterom, hoci by to mohlo znížiť výťažok.
- Reaction score
- 3
- By Fedbaby074
-
17 Sep
A/b extrakcia pravdepodobne najlepšia možnosť stále nie je zaručená
?takže to znamená, že by som mal na celý tento postup použiť extrakciu A/B ?
môj nový plán je najprv rozpustiť tabletky v etanole na 5 až 8 hodín. (naposledy som tento teqniqe rozpustil bot IBU a PSE, ale hmotnosť škatuľky Modafenu je 24ks a jedna tableta obsahuje 200mg Ibuprofenu a 30mg PSE. takže na začiatku som začal s 5500mg
Po etanolovom súku som ich len nechal odparovať rdry v chill.....it bolo okyn a najviac insteresting myslím, že som išiel z 5500a na ako 1500-1700 mg, ale im reallz istý, že to len pse, ibu a niektoré málo plnidiel.
a z tohto bodu som zvedavý.
SOOOO myslíte si, že to bude fungovať ?
1. Soalking celej hmoty v etanole po dobu 5-8 hodín
2. filtrovanie roztoku a ponechanie si tekutiny a vyhodenie zvyškov
3. teraz je čas zahrievať na veľmi nízkej teplote a pomaly odparovať, kým nedostanem požadovanú zmes prášku PSE n IBU.
4.pridávanie alkalickej vody, kým môj roztok nedosiahne pH 13.........dodávanie alkalického roztoku na čo? ako soke pilulky v alkalickej vode ? pretože moje pilulky obsahujú sračky, ktoré sa aktivujú vo vode.
5. extrakt s toluénom
6. teraz zlikvidovať starú vrstvu vody, potom možno urobiť niekoľko vodných praní?
7. Pridajte trochu čistej destilovanej vody do nepolárneho rozpúšťadla
8. Okyslím na pH 3 zriedenou HCl (musím to pretrepať, alebo stačí pomalé vírenie?).
9. Pseudo bude migrovať do vodnej fázy ako pseudo-HCl soľ
10. Ibuprofén (teraz kyslý) sa vyzráža vo vodnej fáze, takže teoreticky máme vo vode celkom čistý pseudo
11. Nakoniec môžem vykonať extrakciu A/B, aby som ešte viac vyčistil PSE.
Ďakujem za odpovede
môj nový plán je najprv rozpustiť tabletky v etanole na 5 až 8 hodín. (naposledy som tento teqniqe rozpustil bot IBU a PSE, ale hmotnosť škatuľky Modafenu je 24ks a jedna tableta obsahuje 200mg Ibuprofenu a 30mg PSE. takže na začiatku som začal s 5500mg
Po etanolovom súku som ich len nechal odparovať rdry v chill.....it bolo okyn a najviac insteresting myslím, že som išiel z 5500a na ako 1500-1700 mg, ale im reallz istý, že to len pse, ibu a niektoré málo plnidiel.
a z tohto bodu som zvedavý.
SOOOO myslíte si, že to bude fungovať ?
1. Soalking celej hmoty v etanole po dobu 5-8 hodín
2. filtrovanie roztoku a ponechanie si tekutiny a vyhodenie zvyškov
3. teraz je čas zahrievať na veľmi nízkej teplote a pomaly odparovať, kým nedostanem požadovanú zmes prášku PSE n IBU.
4.pridávanie alkalickej vody, kým môj roztok nedosiahne pH 13.........dodávanie alkalického roztoku na čo? ako soke pilulky v alkalickej vode ? pretože moje pilulky obsahujú sračky, ktoré sa aktivujú vo vode.
5. extrakt s toluénom
6. teraz zlikvidovať starú vrstvu vody, potom možno urobiť niekoľko vodných praní?
7. Pridajte trochu čistej destilovanej vody do nepolárneho rozpúšťadla
8. Okyslím na pH 3 zriedenou HCl (musím to pretrepať, alebo stačí pomalé vírenie?).
9. Pseudo bude migrovať do vodnej fázy ako pseudo-HCl soľ
10. Ibuprofén (teraz kyslý) sa vyzráža vo vodnej fáze, takže teoreticky máme vo vode celkom čistý pseudo
11. Nakoniec môžem vykonať extrakciu A/B, aby som ešte viac vyčistil PSE.
Ďakujem za odpovede
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0