- Reaction score
- 13
1 praca domowa
UV Fluorescencyjne Czarne Światło BL 12 cali (pełna długość) Wymień żarówkę 8Watt T5 UVA
2 20% całkowitej wagi produktu dh20 rekrystalizacja np. 1000g MA dodać 200g dh20 rozpuścić na gorąco, a następnie umieścić pod czarnym światłem UV.
I mówię ci wprost, nie próbuj mnie umniejszać i sprawiać, że wyglądam, jakbym nie wiedział, o czym mówię.
Przychodzę do tej społeczności z 20-letnim doświadczeniem i nie muszę kopiować i wklejać bzdur Festera, aby uzyskać odpowiedzi.
Pracowałem w laboratoriach na całym świecie
UV Fluorescencyjne Czarne Światło BL 12 cali (pełna długość) Wymień żarówkę 8Watt T5 UVA
2 20% całkowitej wagi produktu dh20 rekrystalizacja np. 1000g MA dodać 200g dh20 rozpuścić na gorąco, a następnie umieścić pod czarnym światłem UV.
I mówię ci wprost, nie próbuj mnie umniejszać i sprawiać, że wyglądam, jakbym nie wiedział, o czym mówię.
Przychodzę do tej społeczności z 20-letnim doświadczeniem i nie muszę kopiować i wklejać bzdur Festera, aby uzyskać odpowiedzi.
Pracowałem w laboratoriach na całym świecie
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20 lat doświadczenia nauczyło cię, jak naświetlać wodny roztwór metamfetaminy, aby selektywnie krystalizować d-metamfetaminę? Opublikuj to gówno w czasopiśmie Nature, kolego, to przełomowe. Jaką selektywność - jeśli zignoruję na chwilę wszystkie inne bzdury - miałoby światło UV na cząsteczce D-metalu w porównaniu z L-metalem? Żadnej, ponieważ są wzbudzane dokładnie tak samo, mają te same właściwości fizyczne.
Nie wiem, dlaczego próbujesz zabrać tych ludzi do swojego świata fantazji, ale szczerze mówiąc, to wstyd.
Nie wiem, dlaczego próbujesz zabrać tych ludzi do swojego świata fantazji, ale szczerze mówiąc, to wstyd.
- Reaction score
- 8
1. 1000g MA jego wolna zasada lub HCl?
2. dh20 - to jest woda destylowana?
2. dh20 - to jest woda destylowana?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1