- Reaction score
- 166
Jest to jedna z najczystszych form metamfetaminy i posiada izomer dextro.
Do tej pory mamy wysokie wskaźniki jakości, czystość metamfetaminy osiągnęła 99% +
Metafetamina ma specyficzną rotację
optycznie czysty izomer D to [α]20D = -18,90° przy czystości 99%+.
Mój produkt zawiera tylko dekstrometamfetaminę. Stosujemy frakcyjną destylację zasadową i ponowne oczyszczanie.
Nie rozcieńczamy metylobenzyloaminą ani innymi substancjami.
Nasz produkt ma prawidłową temperaturę topnienia
Nasza organizacja jest gotowa do współpracy i jest gotowa do współpracy zarówno z producentami, jak i dużymi nabywcami.
Jesteśmy gotowi pomóc w dostawie gotowych prekursorów i kompletnych zestawów do pracy, a także hurtowych partii gotowych produktów.
Do tej pory mamy wysokie wskaźniki jakości, czystość metamfetaminy osiągnęła 99% +
Metafetamina ma specyficzną rotację
optycznie czysty izomer D to [α]20D = -18,90° przy czystości 99%+.
Mój produkt zawiera tylko dekstrometamfetaminę. Stosujemy frakcyjną destylację zasadową i ponowne oczyszczanie.
Nie rozcieńczamy metylobenzyloaminą ani innymi substancjami.
Nasz produkt ma prawidłową temperaturę topnienia
Nasza organizacja jest gotowa do współpracy i jest gotowa do współpracy zarówno z producentami, jak i dużymi nabywcami.
Jesteśmy gotowi pomóc w dostawie gotowych prekursorów i kompletnych zestawów do pracy, a także hurtowych partii gotowych produktów.
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 8
Interesuje mnie, jak zrobić lód z racematu mety, czy ktoś zna szczegółową technikę?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 13
Rozstrzygnięcie UE musi zostać podjęte, aby racemiczny FB nie mógł tworzyć odłamków, dlatego w 2008 r. wynaleziono n-izopropylobenzyloaminę, aby kartele nie traciły połowy wagi przy ekstrakcji dmetalu
Teraz zmieszaj racemiczny FB z n-iso 1 do 1 i odłamki się rozpadną.
Teraz zmieszaj racemiczny FB z n-iso 1 do 1 i odłamki się rozpadną.
- Reaction score
- 8
bardzo wdzięczny za informacje. czy masz link lub informacje, jak zrobić d-met z l-met?