Labdien, internetā sastapos ar informāciju, kas liecina, ka L-efedrīns un D-pseidoefedrīns ir galvenie alkaloīdi, kas atrodami efedrā, kā arī daži citi mikrolīmenī esoši alkaloīdi. Domāju, ka esmu izdomājis, kā no efedras iegūt efedrīna hidrohlorīdu un pseidoefedrīna hidrohlorīdu un atdalīt abus.
Vai jūs varētu ieteikt, ja es turpinātu metamfetamīna sintēzi, izmantojot tādas metodes kā jods/arkanais fosfors, vai man vajadzētu izmantot L-eferrīna hidrohlorīdu, D-pseidoefedrīna hidrohlorīdu vai abu šo vielu maisījumu? Vai L/D ietekmē metamfetamīna sintēzi? Paldies.
Esmu saskāries ar grūtībām atšķirt šos jēdzienus: efedrīns un pseidoefedrīns, hirāls L/D, optiskās rotācijas L/D, un es neesmu pārliecināts, cik lielā mērā tie ietekmē metamfetamīna sintēzi.
Es izmantoju 15 gramus pulvera, katram gramam nepieciešams 1,656 ml, tātad 15 grami ir 24,84 ml, bet, ielejot pulverī etanolu un ligroīnu, tas pārvērtās dubļos. Piedodiet, Lielais Dievs, kā es varu to filtrēt? Šķidruma vispār nav, viss ir dubļi.
Pastāv vienkāršota metode, kas ir pārbaudīta. Kur nonāk pulveris, kas iegūts pēc 10 minūšu karsēšanas ar etanolu pirmajā posmā? Vai tas tiek rezervēts otrajai daļai? Bet otrajā daļā etanolu mērcē 3 dienas un ligroīnu mērcē 2 dienas, un tad abus filtrētos šķidrumus sakausē. Pēc saplūšanas iegūst melnu vielu ar daudz eļļas. Es neredzu baltu pulverveida vielu.
Turklāt, sasmalcinot zāli pulverī un iemērcot to etanolā vai ligroīnā, iegūst tumši zaļu šķidrumu. Es to filtrēju ar sūknēšanas filtrāciju 4-5 reizes, un krāsa joprojām ir tumši zaļa.
Tā tika ekstrahēta soli pa solim, bet galaprodukts nebija balts pulveris. Es izmantoju vienkāršotu versiju, un katrs solis tika veikts saskaņā ar iepriekš minēto. Pēc mērcēšanas šķīdinātājā abi šķīdinātāji tika apvienoti, un pēc žāvēšanas tika iegūts melns, nr. Tas ir tumši zaļš šķidrums.
Teorētiski jūsu efedrīns tur ir. Jums tikai nepieciešams to ekstrahēt. Ir arī citas vielas. Jums ir nepieciešams pilnībā iztvaicēt šķidrumu un kristalizēt efedrīnu. Iespējams, šeit ir nepieciešama zibspuldzes hromatogrāfija.
Saskaņā ar jūsu iepriekš teikto es to uzlieku uz kūku plāksnes, bet pēc šķidruma iztvaicēšanas vēl neesmu redzējusi baltu pulveri. Vai tā ir kļūda manā darbībā? Bet es to pagatavoju saskaņā ar jūsu iepriekš minēto metodi.
Šo metodi es iemācījos no viena sava drauga no Afganistānas. Viņš teica, ka viņi ar šo metodi iegūst efedrīnu, bet es to vēl neesmu izmēģinājis, jo meklēju sērskābi.
Izgudrojums attiecas uz efedrīna ekstrakcijas procesu un pieder pie tradicionālo ķīniešu tradicionālo zāļu efektīvu sastāvdaļu ekstrakcijas tehniskās jomas. Izgudrojumā paredzētais process sastāv no šādiem posmiem: efedras pirmapstrāde; alkalizācija; ekstrakcija ar...
patents.google.com
Tuvāko mēnešu laikā es mēģināšu veikt ekstrakciju un publicēšu rezultātus.