- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
Es Veiksmīgi sintezēju nitroetānu, bet ne tīru, vai es varu izgatavot p2np ar neattīrītu nitroetānu.
HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 884
Atkarībā no tā, cik netīrs ir jūsu nitroetāns. Izmēģiniet eksperimentā ievietot dažus gramus mikroviļņu krāsnī.
↑View previous replies…
Pievienot 215 ml absolūtā etanola
Pēc pievienošanas lēnām pievieno 108 ml (2 molus) sērskābes. Uzkarsē līdz 80 grādiem 2,5 stundas.
Izslēdz karstumu un maisījumu atdzesē
Ievietojiet to šķīvī, tad ņemiet 200 g nātrija karbonāta un pievienojiet to, līdz pH ir vienāds ar 8
Pēc tam jāgaida vairākas stundas, lai nātrija karbonāts labi reaģētu. Nepievienojot ūdeni, ir nedaudz etanola. Ļauj tam iztvaikot gaisā
Iegūtais daudzums ir 290 g
Sajaukti nātrija etilsulfāta moli
Nātrija sulfāta mols
Es izmantoju 2 molus sērskābes, iegūstot vienu molu etilsulfāta.
Viens sērskābes mols paliek nereaģējis
Nātrija sulfāts, tam nav nozīmes, neko nenošķir. Visu salieciet un pievienojiet 1 moli nātrija nitrīta 103 gramus ar 50 ml ūdens un sāciet destilāciju.
Pēc pievienošanas lēnām pievieno 108 ml (2 molus) sērskābes. Uzkarsē līdz 80 grādiem 2,5 stundas.
Izslēdz karstumu un maisījumu atdzesē
Ievietojiet to šķīvī, tad ņemiet 200 g nātrija karbonāta un pievienojiet to, līdz pH ir vienāds ar 8
Pēc tam jāgaida vairākas stundas, lai nātrija karbonāts labi reaģētu. Nepievienojot ūdeni, ir nedaudz etanola. Ļauj tam iztvaikot gaisā
Iegūtais daudzums ir 290 g
Sajaukti nātrija etilsulfāta moli
Nātrija sulfāta mols
Es izmantoju 2 molus sērskābes, iegūstot vienu molu etilsulfāta.
Viens sērskābes mols paliek nereaģējis
Nātrija sulfāts, tam nav nozīmes, neko nenošķir. Visu salieciet un pievienojiet 1 moli nātrija nitrīta 103 gramus ar 50 ml ūdens un sāciet destilāciju.