1. Πρώτα απ' όλα, μπορείτε να παραθέσετε, παρακαλώ, όλο τον εργαστηριακό εξοπλισμό που απαιτείται γι' αυτό; Είδα ότι χρησιμοποιήσατε αντιδραστήρα στη σύνθεση. Εννοείτε αυτόν τον παρακάτω σύνδεσμο;
2. Και επίσης απαιτείται φίλτρο Nutsche. Αν ναι, μπορείτε να μου δώσετε ένα αξιόπιστο μέρος από όπου μπορώ να προμηθευτώ ένα. Υπάρχει κάποιος άλλος εξοπλισμός εκτός από αυτούς που ανέφερα. Εάν ναι, παρακαλώ πείτε μου ποια είναι αυτά και από πού μπορώ να τα προμηθευτώ.
Έξυπνες αγορές, καλύτερη ζωή! Aliexpress.com
pl.aliexpress.com
3. Και σε ένα από τα σχόλιά σας στην ανάρτησή σας, είπατε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παράγετε έναν τόνο το μήνα. Θα ήθελα να ξέρω πόσο θα πάρει 1 παραγωγή και πόσο τελικό προϊόν θα βγει από την πρώτη παραγωγή.
4. Έτσι, αν μπορείτε, παρακαλώ δώστε μου μια λίστα με όλο τον εργαστηριακό εξοπλισμό, μέρη όπου μπορώ να τα αγοράσω. Έχω μεγάλο σεβασμό για εσάς λόγω των πληροφοριών που έχετε δημοσιεύσει σε αυτό το φόρουμ, οι οποίες μας βοήθησαν με την προηγούμενη σύνθεση μικρής κλίμακας. Όλα αυτά εξαιτίας σας και άλλων ανθρώπων σε αυτό το φόρουμ, υπήρξε ένα BOOM στην πελατειακή μας βάση πρόσφατα.
Ελπίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε, κύριε, και όλα θα πάνε καλά.
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,
Aaron Stevens