- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Здравейте,
Съжалявам, че бях много зает тези дни, всички методи, които публикувах, са направени и тествани от мен, както казвам в същия пост, по-скоро много от тях са тествани и само най-добрият е публикуван.
Благодаря.
Съжалявам, че бях много зает тези дни, всички методи, които публикувах, са направени и тествани от мен, както казвам в същия пост, по-скоро много от тях са тествани и само най-добрият е публикуван.
Благодаря.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Защо не се споменава цветът на маслената и водната фаза?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Като например какъв е цветът на маслото, което се отделя на дъното? Моето начално pmk е с някакъв светлокафяв цвят, така че предполагам, че маслото, което се отделя, трябва да изглежда подобно на него.
Какъв е цветът на водния слой при отделянето? Моят е нещо като бледожълтозелен.
Мислех, че е стандартна оперативна процедура да споменавате цвета на продукта си.
Както и да е, благодаря ви! Ще бъде много полезно да получите отговор.
Странична бележка... когато казвате "изпаряване на dcm", имате предвид всъщност да го оставите да престои на слаба температура, за да се изпари? Или говорите за отделянето му под вакуум.
Благодаря
Какъв е цветът на водния слой при отделянето? Моят е нещо като бледожълтозелен.
Мислех, че е стандартна оперативна процедура да споменавате цвета на продукта си.
Както и да е, благодаря ви! Ще бъде много полезно да получите отговор.
Странична бележка... когато казвате "изпаряване на dcm", имате предвид всъщност да го оставите да престои на слаба температура, за да се изпари? Или говорите за отделянето му под вакуум.
Благодаря