Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Синтез на декстроамфетамин (Набенхауер, 1942 г.)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1
>O,O-дибензоил-2R,3R-винена киселина
Мисля, че е много по-трудно да се намери, отколкото d-винена киселина

Kslzlxczkaoxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
И така, можем ли тогава да вземем тази тартаратна сол D-Amph L-Tartaric, да я обработим с натриев хидроксид, да я извлечем и утаим със сярна киселина?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
512
Deals
5
Ще си купя винена киселина ПРАВИЛНО сега, благодаря ви на базата на сър

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
33
В този метод не се използва оцетна киселина, а се използва друг химикал заедно с р2нп в разтвор, това ли е разликата в сравнение с метода, използван в 2-те видеоклипа за получаване на амфетамин от алуминиева амалгама?
Говоря само за първата част на метода, производството на амфетамин, а не за втората, извличането на d-амфетамин.

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1
Здравейте, почти същото. Няма само оцетна киселина.

finch3523

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
може ли някой да ми обясни отново pls каква ще е разликата, ако използвам l-винена киселина вместо d-винена киселина с фрибаза? с l-винена киселина ще се утаява какво? d-амфетаминът l-винена сол? Какво ще правя тогава?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1
Да, прав сте

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
410
GAAAH! Използвайте правилната номенклатура с главни букви! Смесването им става толкова дяволски объркващо.

D-(-)- винена киселина ще ви даде тартаратна сол на D-meth/amph. Честно казано, не знам какви са физичните свойства на тази сол, колко добре се съхранява, топи или има вкус. Но би трябвало да е напълно използваема.

finch3523

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Кой е този, който може да се купи навсякъде?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
410
LOL.
L-(+)-винена киселина.
Понякога се нарича d-винена киселина (с МАЛКА ГЛАВНА "d").

finch3523

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
да, това е онзи, за който говоря. този ли използвахте, за да направите декстро-лампа?

finch3523

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
с L-(+)-винена киселина това означава, че ще имате кристализация на декстро амфетаминова сол или лево? съжалявам, че е много объркващо.

"Можете да повторите процедурата за почистване на утайката на l-амфетамин d-винена сол с метанол, за да увеличите добива."

Искам да направя това. Можете ли да опишете стъпките по-подробно?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
410
L-винената киселина ще се осоли от L-амфетамина. Това е просто.
Смесете тартарата с рацемичната свободна основа и ще се създаде сол. Това е L-амфетамин тартарат. Филтрирайте го, отделете го. Повторете няколко пъти. Накрая ще получите свободна база, в която има предимно D-амфетамин. Посолете ТОВА със сярна киселина (или разтворете балон със сух газ HCl, ако е метамфетамин), за да получите нерацемичен продукт.

finch3523

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
добре. но искам да го проверя с CAS номера, защото все още имам противоречива информация кое каква сол дава.

- (тази, която се получава от плодове и е евтина и достъпна) CAS 87-69-4, L (+) - винена киселина -> води до ?

(неестествена и скъпа) CAS 147-71-7, D (-) - винена киселина -> резултатът е ?

Evilcarrot2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
18
Въпрос за превод от p2np към amph.
Затова използвах алуминиеви гранули, тъй като имах такива наоколо.
След като го амалгамирах, което беше дълбока сива утайка, която плуваше наоколо, изцедих и промих 4 или 5 пъти, добавих малко количество дестилирана вода и капнах 14%p2np в ипа, бавно в началото, но екзотермата ми не беше лоша 45°c'ish, ускорих я, но дори и след цялото добавяне за около 15 мин. тя така и не надхвърли 55°c без охлаждане, не мисля, че се е получил достатъчно водород от бавната реакция. Мога ли да пусна балонче h2 през сместа от водородния генератор, за да се уверя, че използвам достатъчно водород, или просто съм го прецакал с гранулите?
Просто исках да знам, преди да се базирам

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1
По-добре е да използвате Al фолио от магазина за хранителни стоки за този начин на синтез. В случай на бълбукане на H2 е по-добре да се използва Pd/C като катализатор.

Evilcarrot2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
18
Опитах се да търся, но не мога да намеря отговор за подготовката на pd/c
Имам активен въглен и може би 50 г паладиев хлорид, направен чрез разтваряне на паладий в аква рега и бълбукане на хлор, през който изпадна хубава тъмночервена сол, приличаща малко на железен оксид. И изсушен до постоянно тегло.
Как да направя pd/c
Съжалявам, че малко се отклоних от темата.
Пирофорен ли е pd/c?