Аз съм администратор и се надявам да набера помощ. Виждам ползата и нуждата от такава група, въпреки че съм безнадеждно неквалифициран за тази работа. точно в този момент хората са на път да смесят мощен химикал с друг мощен химикал в буркан на плота си. Те дори не са помислили какво ще се случи след това. Може да кипне и да убие семейното куче, да предизвика пожар или да ги ослепи. В този сайт има хора и постове, които в търсенето си на (каквото и да търсят) са забравили логиката и са на път да предприемат подхода "да се чукаш и да разбереш" към нещо, което може да сложи край на свободата или живота им. Ако имат късмет, няма да се случи нищо. Не са следвали достатъчно внимателно рецептата. Добавили са реактивите в грешен ред. Може би са chota рецепта, която не работи, защото е била много по-лесна от тази, която би работила, или защото някой е имал непълен спомен за нещо, което му е казано или е видял. Човек, който адски се стреми да произвежда наркотици, без преди това да е разбрал механиката на основната химия, е сериозна опасност, която може да бъде избегната