- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
@aaronstevens Както чух, основният потребител, който стои зад акаунта aaronstevens, е арестуван, защо все още няма съобщение за това? Мисля, че общността ви трябва да знае или може би искате да излезете с истината, за да може всички да спрат да гадаят.
Предупредихте списъка си с имейли, че старият ви имейл е компрометиран, но в BB не бяхте казали нищо за този факт. Забелязахте ли, че сте натоварили всички свои клиенти един на друг, като сте разпратили имейла до всички получатели наведнъж? Поне пощенските им адреси. Изглежда наистина лошо как се отнасяте към чувствителните данни на клиентите си.
Не мисля, че несигурността допринася положително за подобни ситуации. Излезте и изяснете какво се случва.
ВВ трябва да въведе забрани за търговия за ситуации като тази, докато Аарон изясни нещата!!! Въпреки че сделките са били извън ескроу основният собственик на този акаунт, за който се предполага, че е арестуван, е ситуация, с която не трябва да се играе
Предупредихте списъка си с имейли, че старият ви имейл е компрометиран, но в BB не бяхте казали нищо за този факт. Забелязахте ли, че сте натоварили всички свои клиенти един на друг, като сте разпратили имейла до всички получатели наведнъж? Поне пощенските им адреси. Изглежда наистина лошо как се отнасяте към чувствителните данни на клиентите си.
Не мисля, че несигурността допринася положително за подобни ситуации. Излезте и изяснете какво се случва.
ВВ трябва да въведе забрани за търговия за ситуации като тази, докато Аарон изясни нещата!!! Въпреки че сделките са били извън ескроу основният собственик на този акаунт, за който се предполага, че е арестуван, е ситуация, с която не трябва да се играе
- Reaction score
- 30
страхотно така, неговият е бил арестуван. нека се надяваме, че той е в състояние да не разкрие всичко, WTF. Отиде си за 4 седмици 25 гадни киселинни таблетки по-късно, не мога да се оправя с това! Все още се нуждая от продавач на Cid, който няма да ме изтръгне! Само DM моля
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
аарон не е в затвора Но честно казано, не искам повече да се занимавам с положението му, срамно е