- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Merhaba,
Bu günlerde çok meşgul olduğum için üzgünüm, yayınladığım tüm yöntemler aynı yazıda söylediğim gibi kendim tarafından yapıldı ve test edildi, daha çok test edildi ve sadece en iyisi yayınlandı.
Teşekkürler.
Bu günlerde çok meşgul olduğum için üzgünüm, yayınladığım tüm yöntemler aynı yazıda söylediğim gibi kendim tarafından yapıldı ve test edildi, daha çok test edildi ve sadece en iyisi yayınlandı.
Teşekkürler.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Yağ ve sulu fazların rengine neden atıfta bulunulmuyor?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Onlara referans vermeye alışkın değilim ama tam olarak neyi bilmeniz gerekiyor?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Mesela dibe çöken yağın rengi nedir? Başlangıç pmk'm açık kahverengi bir renkte, bu yüzden ortaya çıkan yağın buna benzer görünmesi gerektiğini varsayıyorum.
Ayrıldıktan sonra sulu tabakanın rengi nedir? Benimki bir çeşit soluk sarı yeşil.
Ürününüzün rengini belirtmenin standart çalışma prosedürü olduğunu sanıyordum.
Her neyse, teşekkürler! Geri dönüş yapmanız çok faydalı olacaktır.
Yan not... "dcm'yi buharlaştırmak" derken aslında buharlaşması için düşük ısıda bekletmeyi mi kastediyorsunuz? Yoksa vakum altında sıyırmaktan mı bahsediyorsunuz?
Teşekkürler
Ayrıldıktan sonra sulu tabakanın rengi nedir? Benimki bir çeşit soluk sarı yeşil.
Ürününüzün rengini belirtmenin standart çalışma prosedürü olduğunu sanıyordum.
Her neyse, teşekkürler! Geri dönüş yapmanız çok faydalı olacaktır.
Yan not... "dcm'yi buharlaştırmak" derken aslında buharlaşması için düşük ısıda bekletmeyi mi kastediyorsunuz? Yoksa vakum altında sıyırmaktan mı bahsediyorsunuz?
Teşekkürler