- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
bir hata tespit edildi.
1. XMR'ye onaylanmış bir miktar yatırmak istiyorum.
2. ***/account/wallet/ adresine gidin ve xmr --> deposit'i seçin
3. sonra EUR veya USD cinsinden bir miktar seçiyorum. bu miktar bir şekilde xmr'ye dönüştürülüyor ve adres oluşturuluyor.
4. ancak bu adrese 3. adimda elde etti̇ği̇mden daha büyük bi̇r mi̇ktar aktarirsam, sadece 3. adimdaki̇ mi̇ktar i̇necek: geri̇ kalani kaybolacak.
1. XMR'ye onaylanmış bir miktar yatırmak istiyorum.
2. ***/account/wallet/ adresine gidin ve xmr --> deposit'i seçin
3. sonra EUR veya USD cinsinden bir miktar seçiyorum. bu miktar bir şekilde xmr'ye dönüştürülüyor ve adres oluşturuluyor.
4. ancak bu adrese 3. adimda elde etti̇ği̇mden daha büyük bi̇r mi̇ktar aktarirsam, sadece 3. adimdaki̇ mi̇ktar i̇necek: geri̇ kalani kaybolacak.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Belirli bir miktar oluşturmadan, ücretsiz bir miktarı yenileyebilmek için çalışıyoruz.
Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız benimle iletişime geçin, düzelteceğiz.
Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız benimle iletişime geçin, düzelteceğiz.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
sorun sadece bu tutarda deği̇l.
xmr cüzdanimdan si̇zi̇n adresi̇ni̇ze bi̇r ödeme aktardiktan sonra, cüzdanimdan başka bi̇r i̇şlem yapilamadi.
seed i̇le her gi̇ri̇ş denemesi̇ sonsuza kadar senkroni̇zasyona gi̇di̇yor.
teknik olarak, hesabıma girebiliyorum, ancak miktarımı senkronize edemiyorum ve herhangi bir etkinlik yapamıyorum. yani, ya 'beklemede' ya da 'engellenmiş' olarak görünüyor.
sebebi̇ni̇ bi̇lmi̇yorum ama bu sorunun bu ödemeyle i̇lgi̇li̇ olduğunu düşünüyorum, çünkü hemen ortaya çikti.
xmr cüzdanimdan si̇zi̇n adresi̇ni̇ze bi̇r ödeme aktardiktan sonra, cüzdanimdan başka bi̇r i̇şlem yapilamadi.
seed i̇le her gi̇ri̇ş denemesi̇ sonsuza kadar senkroni̇zasyona gi̇di̇yor.
teknik olarak, hesabıma girebiliyorum, ancak miktarımı senkronize edemiyorum ve herhangi bir etkinlik yapamıyorum. yani, ya 'beklemede' ya da 'engellenmiş' olarak görünüyor.
sebebi̇ni̇ bi̇lmi̇yorum ama bu sorunun bu ödemeyle i̇lgi̇li̇ olduğunu düşünüyorum, çünkü hemen ortaya çikti.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Neden bana özel mesajla ve buradan yazıyorsunuz? Yarın size cevap vereyim, siz de sabrınızı geliştirin.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Bana PM'de nedenini bilmediğinizi söylediniz, bu yüzden bu konuyu ortak bir tartışma için gündeme getirdim: Belki başka kullanıcılar da aynı sorunla karşılaşmıştır???
Rastgele bir adrese transfer yapıldıktan sonra birkaç gün boyunca cüzdanıma erişemiyorsam bunun ciddi bir sorun olduğuna inanıyorum.
Rastgele bir adrese transfer yapıldıktan sonra birkaç gün boyunca cüzdanıma erişemiyorsam bunun ciddi bir sorun olduğuna inanıyorum.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
evet, bunun "genel bir sorun" olduğunu anlıyorum. ancak ödeme cüzdanınıza başarılı bir şekilde yapıldığından beri 48 saatten fazla bir süredir devam ediyor.
tesadüf mü? emi̇n deği̇li̇m.
bunun si̇zi̇n tarafinizdan bi̇li̇nçli̇ olarak yaratilmiş bi̇r sorun olduğunu söylemi̇yorum... ahahah...
ancak bunun adres oluşturma algoritmanızla veya benzer bir şeyle ilgili olabileceğine inanıyorum.
umarim 2-3 gün i̇çi̇nde engeli̇ kaldiririm: dondurulmuş paralar var, otumu almak i̇çi̇n yeni̇ bi̇r si̇pari̇ş bi̇le veremi̇yorum(((
tesadüf mü? emi̇n deği̇li̇m.
bunun si̇zi̇n tarafinizdan bi̇li̇nçli̇ olarak yaratilmiş bi̇r sorun olduğunu söylemi̇yorum... ahahah...
ancak bunun adres oluşturma algoritmanızla veya benzer bir şeyle ilgili olabileceğine inanıyorum.
umarim 2-3 gün i̇çi̇nde engeli̇ kaldiririm: dondurulmuş paralar var, otumu almak i̇çi̇n yeni̇ bi̇r si̇pari̇ş bi̇le veremi̇yorum(((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Ne tür bir cüzdan kullanıyorsunuz?
Cevap vermek zorunda değilsiniz, sadece anahtarları başka bir cüzdana aktarın ve orada senkronize edin.
Cevap vermek zorunda değilsiniz, sadece anahtarları başka bir cüzdana aktarın ve orada senkronize edin.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
teşekkür ederim kardeşim. erişim sağlamak için başka bir platform deneyeceğim.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Orijinal olarak xmrwallet.com adresinde oluşturulmuştur
Anahtarlarımı başka bir cüzdana aktarmak için birkaç deneme yaptım: mymonero uygulaması ve web aynı sonuçla kullanıldı: senkronizasyon sorunu.
son işlemim doğru işlenmemiş gibi görünüyor ya da benzer bir şey, tam olarak bilmiyorum
Anahtarlarımı başka bir cüzdana aktarmak için birkaç deneme yaptım: mymonero uygulaması ve web aynı sonuçla kullanıldı: senkronizasyon sorunu.
son işlemim doğru işlenmemiş gibi görünüyor ya da benzer bir şey, tam olarak bilmiyorum
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: sonunda garip bir cüzdan olan "monerujo" ile fonlarıma erişim sağladım. Bunun yanı sıra şimdi tüm verileri senkronize edebildim.