- Reaction score
- 3
örnek ödeme sistemini gördüm ama şunu anlamadım alıcı parayı ödüyor peki ürün eline ulaşmazsa ne oluyor o kısmı anlayamadım çünkü satıcı parayı son aşamalardan alıyor
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
25 Feb
Paranın satıcıya ne zaman verileceğine karar vermek alıcıya bağlıdır. Aksi takdirde, Yönetici anlaşmaya davet edilir
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Anhedonia35
Ülkeye kimyasal madde sokmanın cezası 10 yıl hapisle başlıyor, bu senaryoları kurmam sizce de normal değil mi? Satıcı ile iş yaparken ona hem paramı hem de adresimi vereceğim. Ürün bana ulaşmazsa ben paramı kaybedeceğim, adam ürünü gönderir ama gümrükte takılırsa ben paramı kaybedeceğim ve hapse gireceğim, sizce de bu önemli bir sorun değil mi?
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
27 Feb
Yasak bir şeyi satın alırken veya satarken, her zaman para ve/veya özgürlük kaybetme riski vardır. Bir şey satın almadan önce her adımı iyice düşünmeli ve risklerin farkında olmalısınız. Satıcıya vereceğiniz adresi hazırlayın. Emanet sistemimiz başınızın kolluk kuvvetleriyle derde girmeyeceğini garanti etmez. Olası riskleri en aza indirmek için forum kullanıcılarına nasıl alışveriş yapacağınızı sorun.