- Reaction score
- 13
1 opravite nekaj domačega dela
UV fluorescenčna črna svetloba BL 12 palcev (po celotni dolžini) zamenjava žarnice 8Watt T5 UVA
2 20 % skupne teže izdelka dh20 rekristalizacija npr. 1000 g MA dodajte 200 g dh20 toplotno raztopite, nato postavite pod UV črno luč
In povem vam naravnost, ne poskušajte me omalovaževati in me prikazovati kot da ne vem, o čem govorim.
V to skupnost prihajam z dvajsetletnimi izkušnjami in mi za odgovore ni treba kopirati in lepiti Festerjevega sranja.
delal sem v laboratorijih po vsem svetu
UV fluorescenčna črna svetloba BL 12 palcev (po celotni dolžini) zamenjava žarnice 8Watt T5 UVA
2 20 % skupne teže izdelka dh20 rekristalizacija npr. 1000 g MA dodajte 200 g dh20 toplotno raztopite, nato postavite pod UV črno luč
In povem vam naravnost, ne poskušajte me omalovaževati in me prikazovati kot da ne vem, o čem govorim.
V to skupnost prihajam z dvajsetletnimi izkušnjami in mi za odgovore ni treba kopirati in lepiti Festerjevega sranja.
delal sem v laboratorijih po vsem svetu
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20 let izkušenj vas je naučilo, da na vodno raztopino metamfetamina prižgete črno luč, da bi selektivno kristalizirali d-meth? Objavite to v reviji Nature, kolega, to je prelomno. Kakšno selektivnost - če za trenutek zanemarim vse druge nesmisle - bi imela UV-svetloba na molekulo D-metha v primerjavi z L-methom? Nobene, ker se vzbudi popolnoma enako, ima vse iste fizikalne lastnosti.
Ne vem, zakaj poskušate vzeti te ljudi v svoj domišljijski svet, vendar je to sramotno, če sem iskren.
Ne vem, zakaj poskušate vzeti te ljudi v svoj domišljijski svet, vendar je to sramotno, če sem iskren.
- Reaction score
- 8
1. 1000 g MA njegove proste baze ali HCl ?
2. dh20-to je destilirana voda ?
2. dh20-to je destilirana voda ?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1