Ko je nizozemska policija lani izvedla racijo na barki, je našla več kot le prefinjen laboratorij za proizvodnjo kristalnega metamfetamina, ki se je med pregledom začel potapljati.
Smešno je, ker je videti kot šala. Kristalni metamfetamin je bil izumljen leta 1919 na Japonskem. Z vsem mojim spoštovanjem, Mehičani so v tem času uporabljali marihuano in opij. Če bi prebrali svoj članek, bi vedeli, da gre za tihotapljenje s pomočjo mx kartelov. To lahko naredi vsak učenec kemije, ni treba biti raketni znanstvenik, da iz efedrina izdelaš nekaj meta.
Poslušaj, vidim, da imaš težave z dobrim branjem. nisem rekel, kdaj najdejo met, ampak kdaj je ta metoda znana z ločenim izomerom d in nič o met iz efedrina. Kopiraš knjigo in tam je, kako narediti racemični met iz P2P. ta fant pove o d-metu in pravim, da je znan v Nl.Finish
Ali lahko, prosim, spremenite ton pogovora? Ne želim vas žaliti. Tukaj ne povem ničesar o vašem slogu pisanja. Če bi pisali bolj jasno in razložili, kaj mislite, namesto da izkazujete svoje sovraštvo, bi se bolje razumeli.
Tega niste storili.
To ni.
Zdaj imam serijo rumenih smrdljivih kristalov, ali jo lahko namesto v etru namočim v toluenu?
Prav tako lahko za eter vem, kateri eter točno je? Je to naftni eter?
V redu, hvala! Še vedno sem zelo nov pri tem! V primeru, da ne morem dobiti dietil etra, katera bi bila vaša naslednja priporočena kemikalija za uporabo?
Hvala, ker ste bili tako potrpežljivi z mojimi vprašanji!