Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Čo je to CRACK?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
28
Pozeral som nejaké filmy o HODNOTE HODNOTY. čo je to Crack? naozaj ho varia na sporáku v kuchyni?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
áno, absolútne si ho môžete uvariť doma s jednoduchými prísadami z každého nákupu v obchode, nenechajte sa príliš ovplyvniť, vždy používajte správne dávkovanie

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Myslíte to vážne? Crack je kokaín. Kokaín, ktorý si kúpite, že je hrudkovitý prášok a lesklý, je kokaín hcl. Je naň naviazaná tá kyselina, ktorá ho chemicky veľmi mení. Ak použijete zásadu a neutralizujete túto kyselinu, potom je preč a máte (voľný) kokaín. Kokaínová báza. Bázický kokaín. Dve najobľúbenejšie metódy sú použitie amoniaku, jedovatého plynu, rozpusteného vo vode ( jeho ph je zásadité) a druhá metóda je použitie hydrogenuhličitanu sodného alebo uhličitanu, ktoré majú zásadité ph. Ľudia nazývajú produkt hydrogenuhličitanu a uhličitanu Crack. Zvyčajne je to surovejší produkt ako metóda s amoniakom, ale to je dôsledok ďalších krokov potrebných na to, aby sa z neho dostal jedovatý amoniak, a crack môže byť rovnako čistý ako voľný kokaín, ak ho vyčistíte. Vyrábal som ho na sporáku, v mikrovlnnej rúre, v lyžičke a na dne popkanála. Pravdepodobne som to robil aj inými spôsobmi

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
28
Ďakujem, že ste si našli čas na vysvetlenie, som z krajiny tretieho sveta, takže sa ospravedlňujem, ak sa pýtam hlúpe otázky