Absolútne súhlasím LOL, ale našiel som spôsob, ako obísť metódu etylsulfátu sodného, ktorá takto funguje celkom dobre, a ak vám vyhovuje práca s dietylsulfátom a nevadí vám vyrobiť krabičku, ktorú pripevníte na vratnú pílu ako zariadenie na pretrepávanie, ktorá tiež funguje celkom dobre. Ale keď budete vyrábať etylsulfát sodný, postupujte podľa všetkých bežných spôsobov, okrem použitia hydroxidu sodného, na ktorý vám môžem dať odkaz na veľký a dlhý postup o nejakom výskume, ktorý robili o výrobe etylsulfátu sodného, a na konci vám povedia, aby ste kádinku nechali stáť niekoľko dní a počkali, kým sa kal do istej miery budete musieť, ale ak máte naozaj dobrú vákuovú pumpu a môžete vytvoriť hlboké nízke vákuum, potom po dekantácii etanolu, ktorý bude celkom číry, môžete destilovať veľmi jemne, pretože etylsulfát sodný sa rýchlo rozkladá pri akejkoľvek teplote, ktorá je oveľa vyššia ako izbová teplota. Vytiahnite hlboké vákuum a zbavte sa etanolu, ktorý zanechá etylsulfát sodný. Nie je to najlacnejšia metóda, pretože alkohol by mal byť od začiatku bezvodý 200-percentný bez denaturačného svinstva. Stálo ma to asi sto dolárov za galón, aby som to vyskúšal. Ale môžem vytiahnuť taký hlboký podtlak, že etanol sa celkom vydestiloval ešte predtým, ako som použil Heat. Akonáhle som videl, že sa to dostalo do bodu nasýtenia, nechal som to odtiaľto pekne vyschnúť. Pri použití tejto metódy získate len pol mol SES na 1 mol koncentrovanej kyseliny sírovej a 1,375 mol etanolu. Tieto látky sa majú po celý čas kombinovať kyselina a etanol pod 20 stupňov Celzia, aby sa zabránilo akémukoľvek vedľajšiemu pôsobeniu, a keď sa spoja, hodia sa do chladničky na minimálne 12 hodín, aby sa reakcia dokončila. Nerobte žiadnu z tých hlúpostí, ktoré vidíte na internete o zahrievaní na 140 alebo podobne. Mám odkaz na celý postup, kde je to uvedené a ktorý bol dôkladne urobený len pre etylsulfát sodný. Ak by ste si mohli vyrobiť veľkú odstredivku, myslím tým dokonca fľašu od koly zavesenú na šnúre, a chvíľu tú zatracenú vec hojdať nad hlavou, mohli by ste získať ešte vyšší výťažok. V dokumente sa však presne uvádza, koľko alkoholového roztoku hydroxidu sodného treba použiť na neutralizáciu kyseliny a vytvorenie etylsulfátu sodného. Toto si vyžaduje len trochu trpezlivosti, a ak sa s tým dokážete hrať hodinu alebo dve denne, mohli by ste mať dostatok nitroetánu aspoň na osobné hranie. Som si absolútne istý, že niekto by to mohol pekelne vyškálovať, ale ja sa s tým len zahrávam pre osobnú potrebu. Trochu som to vysvetlil, ale ak niekto chce odkaz, spýtajte sa a ja ho nájdem.