Keď holandská polícia minulý rok vykonala raziu na bárke, našla viac než len sofistikované laboratórium na výrobu metamfetamínu, ktoré sa pri kontrole začalo potápať.
Je to zábavné, pretože vyzerá ako vtip. Krištáľový pervitín bol vynájdený v roku 1919 v Japonsku. Pri všetkej úcte, Mexičania v tom čase používali marihuanu a ópium. Keby ste si prečítali váš článok, vedeli by ste, že ide o pašovanie s pomocou mx kartelov. To dokáže vyrobiť každý študent chémie, na výrobu nejakého pervitínu z efedrínu netreba raketového vedca.
Počúvaj vidím, že máš problém dobre čítať. nepovedal som, kedy nájdu pervitín, ale kedy je táto metóda známa s oddeleným izomerom d a nič o pervitíne z efedrínu. Kopíruješ knihu a tam je ako vyrobiť racemický metamfetamín z P2P. tento chlapík hovorí o d-mete a ja hovorím, že áno, slávny v Nl. skonči
Môžete zmeniť tón konverzácie, prosím? Nechcem vás uraziť. Nehovorím tu nič o vašom štýle písania. Keby ste písali zrozumiteľnejšie a vysvetlili, čo máte na mysli, namiesto prejavovania nenávisti, lepšie by sme si rozumeli.
To ste však neurobili.
Nie je to tak.
Mám teraz dávku žltých smradľavých kryštálov, môžem ju namočiť do toluénu namiesto éteru?
Taktiež, pokiaľ ide o éter, môžem vedieť, o aký éter presne ide? Je to ropný éter?
v poriadku vďaka! Ešte stále som v tom veľmi nová! V prípade, že sa mi nepodarí zohnať dietyléter, aká by bola vaša ďalšia odporúčaná chemikália na použitie?
Ďakujem vám za trpezlivosť s mojimi otázkami!
Nechcete povedať, že č. 1 bude vyrábať Racemic (D & L)
Zdá sa, že pokyny na tvorbu xtal v tomto zápise sú založené na racemic. Je to v rozpore s inými write upmi. Bude zaujímavé sledovať výsledky v priebehu času.