- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
zistená chyba.
1. Chcem vložiť sumu do XMR, ktorá je potvrdená.
2. prejdite na stránku ***/účet/peňaženka/ a vyberte položku xmr --> vklad
3. potom si vyberiem sumu v EUR alebo USD. táto suma sa nejakým spôsobom prepočíta na xmr a vygeneruje sa adresa.
4. ale ak na túto adresu prevediem nejakú väčšiu sumu, ako som dostal v kroku 3, pristane len suma z kroku 3: zvyšok zmizne.
1. Chcem vložiť sumu do XMR, ktorá je potvrdená.
2. prejdite na stránku ***/účet/peňaženka/ a vyberte položku xmr --> vklad
3. potom si vyberiem sumu v EUR alebo USD. táto suma sa nejakým spôsobom prepočíta na xmr a vygeneruje sa adresa.
4. ale ak na túto adresu prevediem nejakú väčšiu sumu, ako som dostal v kroku 3, pristane len suma z kroku 3: zvyšok zmizne.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Pracujeme na tom, aby bolo možné doplniť voľné množstvo bez toho, aby sme generovali nejaké konkrétne množstvo.
Ak máte takúto situáciu, kontaktujte ma a napravíme to.
Ak máte takúto situáciu, kontaktujte ma a napravíme to.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Problém nie je len v tomto množstve.
po tom, čo som previedol platbu z peňaženky xmr na vašu adresu, sa z mojej peňaženky nedala vykonať žiadna ďalšia transakcia.
Každý pokus o prihlásenie s seedom ide do synchronizácie navždy.
technicky môžem vstúpiť do svojho účtu, ale nemôžem synchronizovať svoju sumu a vykonávať žiadne aktivity. takže sa to tvári buď ako "čakajúce" alebo "zablokované".
Neviem, čo je dôvodom, ale predpokladám, že tento problém súvisí s touto platbou, keďže sa objavil okamžite.
po tom, čo som previedol platbu z peňaženky xmr na vašu adresu, sa z mojej peňaženky nedala vykonať žiadna ďalšia transakcia.
Každý pokus o prihlásenie s seedom ide do synchronizácie navždy.
technicky môžem vstúpiť do svojho účtu, ale nemôžem synchronizovať svoju sumu a vykonávať žiadne aktivity. takže sa to tvári buď ako "čakajúce" alebo "zablokované".
Neviem, čo je dôvodom, ale predpokladám, že tento problém súvisí s touto platbou, keďže sa objavil okamžite.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Prečo mi píšete do súkromných správ a sem? Nechajte ma, aby som vám zajtra odpovedal, a vy si precvičte trpezlivosť.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
V PM ste mi odpovedali, že neviete, z akého dôvodu, preto som túto otázku priniesol na spoločnú diskusiu: Možno sa s rovnakým problémom stretli aj niektorí iní používatelia?
Verím, že je to vážny problém, ak nemôžem získať prístup k svojej peňaženke niekoľko dní od vykonania prevodu na náhodnú adresu.
Verím, že je to vážny problém, ak nemôžem získať prístup k svojej peňaženke niekoľko dní od vykonania prevodu na náhodnú adresu.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Problém nie je na našej strane, ale v tom, že vaša peňaženka sa nevie synchronizovať.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
áno, chápem, že ide o "všeobecný problém". ale teraz to trvá už viac ako 48 hodín, odkedy bola platba úspešne vykonaná do vašej peňaženky.
náhoda? nie som si istý.
netvrdím, že je to problém, vytvorený z vašej strany zámerne... ahahah...
ale verím, že by to mohlo súvisieť s vašim algoritmom generovania adries alebo niečím podobným.
dúfajme, že sa mi to podarí odblokovať do 2-3 dní: sú tam zmrazené mince, dokonca nemôžem zadať novú objednávku na nákup mojej fckng trávy((((
náhoda? nie som si istý.
netvrdím, že je to problém, vytvorený z vašej strany zámerne... ahahah...
ale verím, že by to mohlo súvisieť s vašim algoritmom generovania adries alebo niečím podobným.
dúfajme, že sa mi to podarí odblokovať do 2-3 dní: sú tam zmrazené mince, dokonca nemôžem zadať novú objednávku na nákup mojej fckng trávy((((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Aký druh peňaženky používate?
Nemusíte odpovedať, stačí importovať kľúče do inej peňaženky a synchronizovať ich tam.
Nemusíte odpovedať, stačí importovať kľúče do inej peňaženky a synchronizovať ich tam.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Pôvodne bol vytvorený na stránke xmrwallet.com
No, urobil som niekoľko pokusov o import svojich kľúčov do nejakej inej peňaženky: použila sa aplikácia mymonero a web s rovnakým výsledkom: problém so synchronizáciou.
Vyzerá to tak, že moja posledná transakcia nebola spracovaná správne alebo niečo podobné, neviem presne
No, urobil som niekoľko pokusov o import svojich kľúčov do nejakej inej peňaženky: použila sa aplikácia mymonero a web s rovnakým výsledkom: problém so synchronizáciou.
Vyzerá to tak, že moja posledná transakcia nebola spracovaná správne alebo niečo podobné, neviem presne
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: konečne som získal prístup k svojim finančným prostriedkom s podivnou peňaženkou "monerujo". Okrem tejto sa teraz podarilo synchronizovať všetky údaje.