- Reaction score
- 3
videl som systém platby za vzorky, ale nerozumiem tomu, že kupujúci platí peniaze, takže čo sa stane, ak sa mu výrobok nedostane do rúk, túto časť som nepochopil, pretože predávajúci si berie peniaze z konečných fáz
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
25 Feb
Je na kupujúcom, aby sa rozhodol, kedy uvoľní peniaze predávajúcemu. V opačnom prípade je správca prizvaný k obchodu
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Anhedonia35
Trest za vnesenie chemickej látky do krajiny sa začína 10 rokmi väzenia, nemyslíte si, že je normálne, aby som nastavil tieto scenáre? Pri obchodovaní s predajcom mu dám svoje peniaze aj svoju adresu. Ak sa ku mne výrobok nedostane, prídem o svoje peniaze. ak človek výrobok pošle, ale zavesí sa na colnici, prídem o svoje peniaze a pôjdem do väzenia, nemyslíte si, že je to dôležitý problém?
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
27 Feb
Pri kúpe alebo predaji niečoho zakázaného vždy existuje riziko straty peňazí a/alebo slobody. Predtým, ako niečo kúpite, musíte si premyslieť každý krok a uvedomiť si riziká. Pripravte si adresu, ktorú poskytnete predávajúcemu. Náš systém úschovy nezaručuje, že sa nedostanete do problémov s orgánmi činnými v trestnom konaní. Opýtajte sa používateľov fóra, ako nakupovať, aby ste minimalizovali možné riziká.