- Reaction score
- 13
1 face niște treburi acasă
UV Fluorescent Black Light BL 12inch (lungime completă) Înlocuiți becul 8Watt T5 UVA
2 20% din greutatea totală a produsului recristalizare dh20 de exemplu 1000g MA adăugați 200g de dh20 dizolvați termic apoi puneți sub lumină neagră UV
Și vă spun direct, nu încercați să mă subestimați și să mă faceți să par că nu știu despre ce vorbesc, bine?
Am venit în această comunitate cu 20 de ani de experiență și nu am nevoie să copiez și să lipesc prostiile lui Fester pentru răspunsuri.
Am lucrat în laboratoare din întreaga lume.
UV Fluorescent Black Light BL 12inch (lungime completă) Înlocuiți becul 8Watt T5 UVA
2 20% din greutatea totală a produsului recristalizare dh20 de exemplu 1000g MA adăugați 200g de dh20 dizolvați termic apoi puneți sub lumină neagră UV
Și vă spun direct, nu încercați să mă subestimați și să mă faceți să par că nu știu despre ce vorbesc, bine?
Am venit în această comunitate cu 20 de ani de experiență și nu am nevoie să copiez și să lipesc prostiile lui Fester pentru răspunsuri.
Am lucrat în laboratoare din întreaga lume.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20 de ani de experiență v-au învățat să puneți o lumină neagră pe o soluție apoasă de metamfetamină pentru a cristaliza selectiv d-meth? Publică rahatul ăsta în revista Nature, amice, e revoluționar. Ce selectivitate - dacă ignor toate celelalte prostii pentru un minut - ar avea o lumină UV asupra moleculei D-meth față de L-meth? Niciuna, pentru că este excitată exact la fel, are aceleași proprietăți fizice.
Nu știu de ce încercați să luați acest popor în lumea voastră fantastică, dar este rușinos să fiu sincer.
Nu știu de ce încercați să luați acest popor în lumea voastră fantastică, dar este rușinos să fiu sincer.
- Reaction score
- 8
1. 1000g MA baza sa liberă sau HCl ?
2. dh20 - aceasta este apă distilată ?
2. dh20 - aceasta este apă distilată ?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1