Meth pentru un începător complet

Folder

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Va fi prima dată când voi încerca acest lucru și, sincer, este înfricoșător, cunoștințele mele în domeniul chimiei sunt mici spre deloc și încă nu sunt sigur ce rețetă să folosesc, aș aprecia cu adevărat ajutorul în trei subiecte:

- Chimie generală, nu știu cărți sau videoclipuri care m-ar putea ajuta, deoarece nu sunt genul care să se adâncească de obicei în chimie, așa că orice pentru început ar fi grozav, nici măcar nu pot începe să înțeleg cum aceste reacții produc aceste rezultate și ce substanțe chimice pot înlocui cu altele sau pot sintetiza singur...

- Rețeta Meth, m-am gândit mai întâi să folosesc efedrină extrasă din pastile pentru ea(http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...hesis-from-ephedrine-or-pseudoephedrine.7394/), dar intenția mea nu este să o folosesc, ci mai degrabă să văd dacă este posibil să fac un profit în viitor (cunosc câțiva oameni care se ocupă cu asta), și uitându-mă la cantitatea de efedrină necesară m-a făcut să renunț la ea, m-ar costa aproximativ 20 ~ 30 de dolari să pun mâna pe un singur gram de efedrină (folosind pastile, celelalte rețete pentru efedrină par 100% în afara îndemânării mele și complet de neînțeles.) și cum aș cumpăra sute de cutii de medicamente OTC fără să ridic o sprânceană? există o altă rețetă care este posibilă pentru un laborator foarte nou (și sărac), dar care ar putea fi, de asemenea, scalată pentru loturi ~100g în greutate? este prea mult?

- Substanțe chimice și echipamente, mă tem să nu am încredere în nimeni care să-mi vândă substanțe chimice pentru fabricarea drogurilor, există dealeri de substanțe chimice în America de Sud care sunt de încredere? și, în cele din urmă, flacoanele și toate celelalte sunt un pic prea scumpe pentru moment, pot să-mi fac singur drumul spre fabricarea drogurilor? există ghiduri în acest sens?

încă o dată, va fi prima mea încercare și este înfricoșător, orice ajutor este apreciat, mulțumesc anticipat.

skanderbeg

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
36
P2P meth există un videoclip pe site. Faceți cercetări cu privire la modul de obținere a lucrurilor necesare pentru a face singur P2P și faceți-o. Shakenbake, reducerea mesteacănului și RED P/Iodină sunt toate metode care utilizează efedrină. Metoda care nu necesită aproape niciun echipament este Shaknenbake. Doar obțineți o sticlă rezistentă niște pastile pfed, baterii de litiu, metanol, starter fluid (eter dietilic), sodă caustică, nitrat de amoniu și puțin acid sulfuric (peste 90%) și creșteți niște bile pentru a menține presiunea în sticlă. Cam asta e tot

Folder

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
mă voi interesa, vă mulțumesc

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Doar în scop educațional și ca să nu arzi blocul din jurul tău... Luați o sticlă de sifon transparentă, din plastic, cu capac. Curățați și uscați bine. Orice apă sau umezeală ajunge pe litiu, va fi o problemă. O persoană poate lua părți egale de pseudo, leșie și material granulat dintr-o presă instant la rece. Din nou, nu spargeți pachetul de apă din interior. Și fiți siguri că este nitrat de amoniac. O să spună un tip pe pungă materialul activ. Un tip ar pune pastilele zdrobite și nitratul de amoniac în sticlă și ar adăuga în sticlă o cană și jumătate de Coleman Camp Fuel sau orice alt material pe bază de naftă. Un tip ar avea nevoie de o pereche de clești și de un set de dibluri tăietoare. Prindeți o baterie AA cu litiu la bază cu un clește și începeți să desprindeți carcasa metalică din jurul bateriei. Se va încălzi, nu vă faceți griji. Desprindeți-o până la jumătate și apoi, folosind degetele, trageți rola de plastic din interior și desfaceți-o. Vor exista două straturi de material întunecat acoperit cu plastic, asemănător metalului, și o altă bucată subțire în centru care devine mai întunecată și mai caldă. Această bucată din mijloc este litiul. Rupeți-o în bucăți de 1" și puneți-o în sticlă. Repede. Un om va vrea să facă o baterie pe cutie. Adăugați leșia la sfârșit și puneți capacul strâns. Nu prea strâns. Apoi începeți să agitați. În funcție de condiții, ar putea începe să reacționeze imediat, sau ar putea dura ceva timp. Sticla se va încălzi și se va umple de gaze. Când simțiți că este pe cale să explodeze, slăbiți capacul ușor și încet, departe de fața cuiva. Se va simți un miros foarte puternic de amoniac, care poate face rău dacă ajunge în ochi sau plămâni. Continuați să repetați, agitând constant și energic până când se răcește și nu mai are presiune. Decantați lichidul în filtre și într-un pahar. În altă cameră, folosiți un ulcior de 2 litri și spălați n uscați. Faceți o gaură în capac suficient de mare pentru a introduce cu forța un tub subțire de aproximativ 2' lungime în el. Introduceți-l cam un centimetru. Puneți o cană de sare în sticlă, apoi 2 linguri de acid sulfuric în sticlă. Nu folosiți o lingură... Înlocuiți capacul. Repede. Fumul va începe să iasă din casă. Introduceți furtunul în lichidul din cealaltă sticlă și rotiți. Când e gata, puneți conținutul în filtru și scoateți chestia albă. Presați cu o carte tare sau orice altceva, desfaceți și lăsați să se usuce. Se toarnă alcool Ethel rece sau acetonă peste el și se presează din nou. Se desface și se lasă să se usuce. Gata

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,086
Deals
1
Probabil că veți avea nevoie de ceva timp ( Un an) înainte de a încerca acest lucru. Înainte nu înțelegeau fiziologia, așa că făceau găuri în capul oamenilor pentru a elibera presiunea. Nu este foarte probabil să reușești fără să știi cum funcționează. Încerc doar să vă economisesc niște bani / degete

Folder

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Da, înțeleg că va trebui să cercetez mult mai întâi și vă mulțumesc că ați luat în considerare siguranța mea, dar nu știu de unde să încep să înțeleg, nu am cunoștințe formale de chimie și nu știu de unde să încep, în plus, totul aici, în America de Sud, este atât de scump încât îmi dă fiori doar uitându-mă la toate echipamentele de laborator. Aveți cărți pe care mi le-ați putea recomanda? Și tutoriale sau videoclipuri sunt bune, mulțumesc

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,086
Deals
1
Chemistry Libre este un site pe care l-am folosit pentru a învăța concepte de chimie de bază, dar există sute de altele care vă vor învăța același lucru. când vine vorba de metanfetamină În mod specific, există doar câteva reacții de bază care vă vor duce acolo și au nume pe care le puteți căuta pentru a obține o imagine de ansamblu. o reacție de reducere / oxidare este de 20 de moduri. O Aminare este încă 10. O reducere de tip mesteacăn și o Leuckart sunt extrem de populare. litiu Și amoniacul este un mesteacăn, la fel și amalgamul de aluminiu și acidul fosforos / iodat sau hidroiodic. Acest link ar trebui să vă distreze pentru o vreme https://erowid.org/archive/rhodium/chemistry/index.html
și când aveți o întrebare, acesta are probabil răspunsul. Folosiți Căutarea
există destule informații pentru a vă ține în viață cel puțin 6 luni (nu știu de ce scrie să activați cookie-urile, dar nu vă sugerez să activați Jack shit

Folder

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Mă voi interesa, vă mulțumesc foarte mult

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5

Raz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Alte câteva indicații: atunci când degazați sticla, țineți-o întotdeauna în poziție verticală. Nu doriți să o țineți în niciun unghi, deoarece nu există oxigen în interiorul sticlei. Dacă vedeți bucăți de litiu care se aprind în interiorul combustibilului atunci când ating stratul inferior, ar trebui să fie în regulă. Deoarece nu există oxigen în interiorul sticlei, nu se poate întâmpla nimic.
Există un filmuleț online cu un guvernamental tâmpit în costum de protecție care se aruncă în aer pe o alee pentru că a răsturnat sticla atunci când a eructat-o. A lăsat aer în reacție și a dat litiu oxigen pentru a aprinde combustibilul. O prostie hilar de așa-zis profesionist.
Dar întregul scop este de a face litiul să reacționeze (să se topească) cu atmosfera de amoniac pentru a forma mici bulgări de "litiu lichid". Apoi, aceste globuri sunt capabile să reducă pseudo/efedrina.
Există și o înregistrare video online, fără sunet însă. Doar un tip mestecând gumă și arătând tuturor polițiștilor cum se face. El face o treabă destul de bună de a rămâne rece, chiar și atunci când aproape explodează, deoarece el nu poate elibera presiunea. Dar o face și totul merge bine. Există, de asemenea, un alt vid de un tip de mers pe jos în jurul valorii de în pădure o fac cu VICE cred că și unul hilar de o fată de liceu o face cu reporterul întrebând-o dacă ea ar mânca baterii de litiu lol.
Oh și nu refolosiți sticlele de reacție. Acestea se vor defecta dacă sunt reutilizate. Așa că cel mai bine este să le folosiți o dată și să luați una nouă.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Un sfat... Nu păstrați NIMIC folosit în această metodă. Carcasele bateriilor, sticlele, furtunul și nu aruncați aceste lucruri la gunoi sau pe marginea drumului. Când sticla se dezintegrează va intra apă și se va produce aprinderea. Ardeți totul într-un butoi sau într-o găleată de 5 litri.

door

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Bună Sunt în căutarea de ajutor ca eu nu știu prea multe, dar eu sunt bun cu mâinile mele pot obține mâinile mele pe 1liter mayber mai mult de ulei bmk vrut să știu cum să o fac cristal metoda acțiuni mari (nu am laborator sau echipament, dar pot improviza )

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Fiind lipsit de experiență și , iertați-mi expresia, ignorant al prosses sau, presupun, al chimiei de bază... Ar fi înțelept să ne ținem de ceea ce avem ca instrucțiuni, deoarece o pudră ar schimba totul. O bună regulă de bază este că o pasăre în mână face cât două în tufiș. Unul va fi sfătuit să treacă prin faza sa experimentală DUPĂ ce a învățat din experiență.
Lol... Cu toții am trecut prin asta. Ipotetic vorbind, desigur.

Folder

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Da, voi face cercetări mai întâi, dar încerc să învăț cât mai mult posibil și să văd ce rețetă va fi fezabilă pentru mine să fac fără a exploda un laborator clandestin sau să mă sinucid în acest proces, pași mici, mulțumesc pentru sfat

Lakalatis88

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
look for this plant, Ephedra, there are actually several species of it, many contain ephedrine, you find it in sandy places. I have found even in mountainous areas all ephedra and it contains ephedrine although it should not according to the book, the extraction is simple.

Feedback