- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
o eroare detectată.
1. Vreau să depun suma în XMR care este confirmată.
2. Accesez ***/account/wallet/ și aleg xmr --> deposit
3. apoi aleg o sumă în EUR sau USD. această sumă este convertită cumva în xmr și se generează o adresă.
4. dar dacă transfer la această adresă o sumă mai mare decât cea obținută la pasul 3, doar suma de la pasul 3 va fi aterizată: restul va dispărea.
1. Vreau să depun suma în XMR care este confirmată.
2. Accesez ***/account/wallet/ și aleg xmr --> deposit
3. apoi aleg o sumă în EUR sau USD. această sumă este convertită cumva în xmr și se generează o adresă.
4. dar dacă transfer la această adresă o sumă mai mare decât cea obținută la pasul 3, doar suma de la pasul 3 va fi aterizată: restul va dispărea.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Lucrăm la posibilitatea de a reaproviziona o cantitate gratuită, fără a genera o cantitate specifică.
Dacă aveți o astfel de situație, contactați-mă și o vom rezolva.
Dacă aveți o astfel de situație, contactați-mă și o vom rezolva.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
problema nu este doar în această sumă.
după ce am transferat o plată din portofelul meu xmr la adresa dvs., nicio altă tranzacție nu a putut fi efectuată din portofelul meu.
fiecare încercare de logare cu seed merge la sincronizare pentru totdeauna.
tehnic, pot să intru în contul meu, dar nu pot să-mi sincronizez suma și să fac nicio activitate. deci, apare fie ca "în așteptare", fie ca "blocat".
nu știu care este motivul, dar presupun că această problemă este legată de această plată, deoarece a apărut imediat.
după ce am transferat o plată din portofelul meu xmr la adresa dvs., nicio altă tranzacție nu a putut fi efectuată din portofelul meu.
fiecare încercare de logare cu seed merge la sincronizare pentru totdeauna.
tehnic, pot să intru în contul meu, dar nu pot să-mi sincronizez suma și să fac nicio activitate. deci, apare fie ca "în așteptare", fie ca "blocat".
nu știu care este motivul, dar presupun că această problemă este legată de această plată, deoarece a apărut imediat.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
De ce îmi scrii în mesaje private și aici? Lasă-mă să-ți răspund mâine și exersează-ți răbdarea.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Mi-ai răspuns în PM că nu știi motivul, de aceea am adus această problemă pentru o discuție comună: Poate că și alți utilizatori s-au confruntat cu aceeași problemă???
Cred că este o problemă serioasă dacă nu pot avea acces la portofelul meu timp de câteva zile de la transferul la o adresă aleatorie efectuată.
Cred că este o problemă serioasă dacă nu pot avea acces la portofelul meu timp de câteva zile de la transferul la o adresă aleatorie efectuată.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Nu este o problemă din partea noastră, ci faptul că portofelul dvs. nu se poate sincroniza.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
da, înțeleg că este o "problemă generală". dar acum continuă pentru mai mult de 48 de ore de când plata a fost făcută cu succes în portofelul dvs.
coincidență? nu sunt sigur.
Nu spun că este o problemă, creată de partea dvs. intenționat... ahahah...
dar cred că ar putea fi legată de algoritmul dvs. de generare a adreselor sau ceva similar.
Să sperăm că o să se deblocheze în 2-3 zile: sunt monede înghețate, nici măcar nu pot plasa o nouă comandă pentru a-mi cumpăra iarba nenorocită(((
coincidență? nu sunt sigur.
Nu spun că este o problemă, creată de partea dvs. intenționat... ahahah...
dar cred că ar putea fi legată de algoritmul dvs. de generare a adreselor sau ceva similar.
Să sperăm că o să se deblocheze în 2-3 zile: sunt monede înghețate, nici măcar nu pot plasa o nouă comandă pentru a-mi cumpăra iarba nenorocită(((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Ce fel de portofel folosiți?
Nu trebuie să răspundeți, importați doar cheile într-un alt portofel și sincronizați acolo.
Nu trebuie să răspundeți, importați doar cheile într-un alt portofel și sincronizați acolo.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Mulțumesc frate. voi încerca o altă platformă pentru a obține un acces.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Inițial a fost creat pe xmrwallet.com
Ei bine, am făcut câteva încercări de a-mi importa cheile într-un alt portofel: aplicația mymonero și web au fost utilizate cu același rezultat: problemă de sincronizare.
se pare că ultima mea tranzacție nu a fost procesată corect sau ceva similar, nu știu exact
Ei bine, am făcut câteva încercări de a-mi importa cheile într-un alt portofel: aplicația mymonero și web au fost utilizate cu același rezultat: problemă de sincronizare.
se pare că ultima mea tranzacție nu a fost procesată corect sau ceva similar, nu știu exact
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: în sfârșit am avut acces la fondurile mele cu un portofel ciudat "monerujo". Pe lângă acesta, acum unul a fost capabil să sincronizeze toate datele.