- Reaction score
- 3
am văzut sistemul de plată prin eșantion, dar nu înțeleg că cumpărătorul plătește banii, deci ce se întâmplă dacă produsul nu ajunge în mâna sa, nu am putut înțelege această parte, deoarece vânzătorul ia banii din etapele finale
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
25 Feb
Depinde de cumpărător să decidă când să elibereze banii vânzătorului. În caz contrar, administratorul este invitat la afacere
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Anhedonia35
Pedeapsa pentru introducerea unui produs chimic în țară începe cu 10 ani de închisoare, nu credeți că este normal ca eu să creez aceste scenarii? În timp ce fac afaceri cu vânzătorul, îi voi da atât banii mei, cât și adresa mea. Dacă produsul nu ajunge la mine, îmi voi pierde banii. dacă omul trimite produsul, dar este blocat la vamă, îmi voi pierde banii și voi merge la închisoare, nu credeți că aceasta este o problemă importantă?
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
27 Feb
Atunci când cumpărați sau vindeți ceva interzis, există întotdeauna riscul de a pierde bani și/sau libertate. Trebuie să vă gândiți la fiecare pas înainte de a cumpăra ceva și să fiți conștient de riscuri. Pregătiți adresa pe care o dați vânzătorului. Sistemul nostru de escrow nu garantează că nu veți avea probleme cu forțele de ordine. Întrebați utilizatorii forumului despre cum să cumpărați pentru a minimiza posibilele riscuri.