Example of Methamphetamine Isomers Separation

FredDurst

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Deals
9
btcboss2022 Czy ponowny recykling L-Meth pozwala uzyskać wyższą wydajność, jak na tym schemacie?

ULfYPV72vc

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
Czy istnieje szczegółowy opis tego procesu? Czy tak samo jest w przypadku MDMA?

FredDurst

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Deals
9
Ten diagram był jedyną informacją, jaką znalazłem na temat tego procesu. Pochodzi on z europejskiego raportu organów ścigania wyjaśniającego różne metody stosowane głównie w UE. Nie zawiera zbyt wielu szczegółów.

Dlaczego miałbyś rozdzielać izomery MDMA?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
Uwielbiam rozwiązywać trudne pytania. I wygląda na to, że izomery MDMA różnią się od mety.

花谢花开

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Przepraszam, czy ciekła metamfetamina nie jest destylowana i dzielona bezpośrednio? Czy wpłynie to na czystość plonu? Na przykład 10 gramów po tej samej destylacji 15 g lub 15 gramów bez destylacji, która z nich będzie miała nieco większą wagę netto? Czy możesz na to odpowiedzieć?
Przepraszam, płynna metamfetamina, czy nie destylujesz i nie dzielisz jej bezpośrednio? Czy wpłynie to na czystość uzysku? Na przykład 10 gramów po tej samej destylacji 15 g lub 15 gramów bez destylacji, która z nich będzie miała nieco większą wagę netto? Możesz odpowiedzieć?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Nie, nie destyluję go, robię mycie kwasowo-zasadowe przy użyciu 2 różnych rozpuszczalników na etapie kwasu.
Możliwe, że może to wpłynąć na wydajność, ale z mojego doświadczenia wynika, że jest to bardzo niewielka ilość, a końcowy produkt ma taką samą czystość i ten sam poziom czyszczenia.
Osobiście wysiłek destylacji z parą wodną nie jest opłacalnym zadaniem.
Dzięki.
P6lJVDhgCY
AXqfR5K9mM

View previous replies…

花谢花开

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Pozwól, że zadam ci ostatnie pytanie. Jakiego rodzaju wytrawiania używasz? Przed podziałem? Czy chodzi o dodanie kwasu winowego do rozłupywania po wytrawieniu do ph2? Kwas i kwas reagują z krystalizacją?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Mieszasz wszystkie dane 🤦‍♂️
Używam wody, ale możesz użyć metanolu.

花谢花开

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Czy mistrz wciąż tam jest? Zakończyłem rozszczepianie izomeru L w wodzie na twój sposób. Czy w proszku nadal trzeba dodawać wodę, aby kontynuować rozszczepianie? Wygląda na to, że podział jest niekompletny. Jak sobie z tym poradzić? Co powinienem zrobić, jeśli nadal się rozdziela?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Musisz ponownie włączyć go na FB, a później zdecydować.
Jeśli potrzebujesz kompletnych wskazówek to mam taką usługę oferowaną na forum.
Dzięki

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
@btcboss2022 pytanie, kiedy krystalizujesz d-met w acetonie, czy nie zauważyłeś, że proszek, który otrzymujesz, jest znacznie drobniejszy niż te z racemicznych?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Nie pamiętam, kiedy ostatni raz krystalizowałem racemiczny, przepraszam, być może zrobiłem to raz dawno temu, zawsze krystalizowałem D-met i L-met też czasami.

situ1984

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Który kwas L-winowy (kwas d-winowy, kwas d-winowy) jest używany? Czy użyć D? A może oba?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Dlaczego wiele osób pyta o rzeczy, które są szczegółowo opisane w poście? Czy łatwiej jest je zadać niż przeczytać?
Jeśli jesteś zainteresowany, nie bądź leniwy, aby uważnie przeczytać cały post.
To nic osobistego, to ogólna refleksja, przepraszam i dziękuję.

btc150000

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Witam, czy końcowy przefiltrowany roztwór musi być dostosowany do PH-13 poprzez dodanie roztworu wodorotlenku sodu w celu uzyskania wolnej zasady metylowej?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Tak ph12-13

View previous replies…

btc150000

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czy po uzyskaniu wolnej od metylu zasady wymagane jest dodatkowe suszenie przed krystalizacją?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Tak, głównie w celu poznania dokładnej ilości FB do obliczenia współczynników krystalizacji.

btc150000

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Przepraszam, ostatnie pytanie, czego używasz do suszenia wolnej od metylu zasady tutaj, kwas winowy/700g. Baza/1000g. Woda/1400ml. Ile suchej masy powinienem dodać?

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Szanowny Panie!
Użyj kwasu winowego L do oddzielenia wolnej zasady zgodnie z Twoją metodą.
Podczas mieszania otrzymałem substancję podobną do gumy do żucia, a gdy przestałem mieszać, wszystko zamieniło się w bardzo twardą białą substancję stałą. Cały kawałek.
Czy to jest prawidłowe?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Tak

View previous replies…

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Przepraszam.
Jestem początkujący. Poszedłem Twoim tropem na forum i zsyntetyzowałem.
Od 5449~p2p używam metody kwasu fosforowego, którą udostępniłeś. Zadziałało za pierwszym razem. Otrzymałem ładnie wyglądający pomarańczowy p2p.
Z p2p ~ baza wolna od metamfetaminy Użyłem metody syntezy borohydryku sodu, którą udostępniłeś. Wcześniej nie powiodło się 2 razy. Później otrzymałem jasnożółty olej. Nie wiem, czy to była baza wolna od metamfetaminy.
Postępowałem dokładnie według metody, którą udostępniłeś.
Wczoraj użyłem tego oleju. Postępuj zgodnie z separacją kwasu winowego L, którą udostępniłeś.

Minęło już ponad dziesięć godzin. Jest bardzo twardy. Jak lody w zamrażarce. Nie ma w nim płynu.

Jestem teraz bardzo zdezorientowany i zmartwiony.

Czy stanie się płynny po 24 godzinach?

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Wydajność wolnej bazy z p2p~ była bardzo niska, 60 gramów oleju uzyskano ze 100 gramów p2p. Nie wiem, czy to dlatego, że p2p jest nieczyste, czy dlatego.
Nie mam podstawowej wiedzy z zakresu chemii. Minęły ponad 2 miesiące odkąd nauczyłem się syntezy.
Jak dotąd nic nie znaleziono.
Jestem taki zdezorientowany

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Nie zmieni się w ciecz, ciecz zmieszana z twardym ciałem stałym musi zostać zmiażdżona w celu filtracji próżniowej i uzyskania cieczy.
Wydajność freebase z p2p jest w porządku, jeśli nie stosuje się destylacji parowej p2p.

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Drogi Panie.

Użyłem kwasu winowego L do oddzielenia wolnej zasady. Próżnia daje ciecz. Alkaliczne PH-13. Otrzymuje się wolną zasadę.

Wymieszać wolną zasadę. Dołączyć HCI. Wartość pH -2. Chciałem ustawić pH na -3. Ale pH nagle spadło. Ostrożnie dodałem bardzo mało HCI. Na początku wartość pH zawsze wynosiła około 7. Potem nagle spadła do -2.

Podgrzać do 130°. Wlać do pojemnika z 10 objętościami schłodzonego alkoholu izopropylowego. W pojemniku natychmiast pojawiło się dużo proszku. Czy nie powinny pojawić się kryształy?

Co zrobiłem źle?

Proszę o pomoc.