- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
@aaronstevens Kā es dzirdēju, galvenais lietotājs, kas darbojas ar kontu aaronstevens, ir arestēts, kāpēc par to vēl nav paziņojuma? Es domāju, ka jūsu kopienai vajadzētu zināt, vai varbūt jūs vēlaties nākt klajā ar patiesību, lai visi varētu pārtraukt minējumus.
Jūs esat brīdinājis savu e-pasta sarakstu, ka jūsu vecais e-pasts ir kompromitēts, tomēr BB jūs neko neteicāt par šo faktu. Vai esat pamanījuši, ka jūs, izsūtot e-pastu visiem saņēmējiem vienlaicīgi, esat viens otram uzspieduši doxx? Vismaz viņu pasta adreses. Izskatās ļoti slikti, kā jūs rīkojaties ar savu klientu sensitīvajiem datiem.
Es nedomāju, ka nenoteiktība pozitīvi ietekmē šādas situācijas. Atklājiet un paskaidrojiet, kas notiek.
BB vajadzētu ieviest tirdzniecības aizliegumus šādās situācijās, līdz aarons visu noskaidro!!!! Lai gan darījumi ir bijuši ārpus depozīta, šī konta galvenais īpašnieks, kurš it kā ir arestēts, ir situācija, ar kuru nedrīkst spēlēties.
Jūs esat brīdinājis savu e-pasta sarakstu, ka jūsu vecais e-pasts ir kompromitēts, tomēr BB jūs neko neteicāt par šo faktu. Vai esat pamanījuši, ka jūs, izsūtot e-pastu visiem saņēmējiem vienlaicīgi, esat viens otram uzspieduši doxx? Vismaz viņu pasta adreses. Izskatās ļoti slikti, kā jūs rīkojaties ar savu klientu sensitīvajiem datiem.
Es nedomāju, ka nenoteiktība pozitīvi ietekmē šādas situācijas. Atklājiet un paskaidrojiet, kas notiek.
BB vajadzētu ieviest tirdzniecības aizliegumus šādās situācijās, līdz aarons visu noskaidro!!!! Lai gan darījumi ir bijuši ārpus depozīta, šī konta galvenais īpašnieks, kurš it kā ir arestēts, ir situācija, ar kuru nedrīkst spēlēties.
- Reaction score
- 30
lieliski, tā, viņa tika arestēts. ļauj cerēt, ka viņa spēj no atmaskot visu, WTF. Gone uz 4 nedēļām 25 sūdi skābes tabs vēlāk, nevaru dabūt manu galvu pār šo! Joprojām ir nepieciešams cid pārdevējs, kurš wont rip mani no! DM TIKAI, lūdzu
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
arons nav cietumā Bet, godīgi sakot, es vairs negribu risināt viņa situāciju, tas ir kauns.