- Reaction score
- 10
Diemžēl man ir tāda pati slikta pieredze ar aaronstevens! tajā pašā laikā es arī domāju, ka tā ir ļoti gudra krāpšana aaronstevens!
sākumā ar mazākiem dažādu lietu testa pirkumiem viss ir bijis kārtībā!
komunikācija vienmēr bija ļoti profesionāla, tagad arī zinu, ka tie bija tikai "jauki vārdi", lai izveidotu zināmu "uzticības" līmeni!
Es pasūtīju kilogramu sausā amfetamīna!
bet ar pēdējo pirkumu viņš mani kārtīgi izkrāva!
Es diemžēl biju spiests dažādu iemeslu dēļ nav bb-market escrow izmantot pēdējo pirkumu (viens no tiem monero!)
kas ir bijusi lielākā kļūda!!!
Paskaties ko es dabūju pēc labām 4 nedēļām gaidīšanas!
Es domāju, ka bildes es augšupielādēt runā paši par sevi!
Es savā dzīvē esmu redzējis daudz netīrumu, bet šis pārspēj visu iepriekšējo!
Es nekavējoties sazinājos ar Aaron Stevens, lai ziņotu par krāpšanu un lūgtu problēmas risinājumu, jo iepriekšējā komunikācija vienmēr bija tik "profesionāla", es domāju, ka viņi atradīs risinājumu, kas abus apmierinātu! Īsāk sakot, vairāk Bet atkal nedzirdēju "jaukus vārdus" un "atvainošanos"!
Tad aaronstevens pazuda kā spoks!
Es arī sniegtu foruma administratoram savu e-pastu vēsturi ar aaronstevens kā pierādījumu, ja rastos šaubas!
Jūs vienmēr pēc tam esat gudrāks
sākumā ar mazākiem dažādu lietu testa pirkumiem viss ir bijis kārtībā!
komunikācija vienmēr bija ļoti profesionāla, tagad arī zinu, ka tie bija tikai "jauki vārdi", lai izveidotu zināmu "uzticības" līmeni!
Es pasūtīju kilogramu sausā amfetamīna!
bet ar pēdējo pirkumu viņš mani kārtīgi izkrāva!
Es diemžēl biju spiests dažādu iemeslu dēļ nav bb-market escrow izmantot pēdējo pirkumu (viens no tiem monero!)
kas ir bijusi lielākā kļūda!!!
Paskaties ko es dabūju pēc labām 4 nedēļām gaidīšanas!
Es domāju, ka bildes es augšupielādēt runā paši par sevi!
Es savā dzīvē esmu redzējis daudz netīrumu, bet šis pārspēj visu iepriekšējo!
Es nekavējoties sazinājos ar Aaron Stevens, lai ziņotu par krāpšanu un lūgtu problēmas risinājumu, jo iepriekšējā komunikācija vienmēr bija tik "profesionāla", es domāju, ka viņi atradīs risinājumu, kas abus apmierinātu! Īsāk sakot, vairāk Bet atkal nedzirdēju "jaukus vārdus" un "atvainošanos"!
Tad aaronstevens pazuda kā spoks!
Es arī sniegtu foruma administratoram savu e-pastu vēsturi ar aaronstevens kā pierādījumu, ja rastos šaubas!
Jūs vienmēr pēc tam esat gudrāks
↑View previous replies…
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
Izsaku līdzjūtību par jūsu zaudējumu! Tas ir traki, kādā bezjēdzībā ir pārvērties šis pavediens!
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Es nedomāju, ka tas ir juceklis. Tas ir labs analīzes nolūkos & mācīties labāk izmantot platformu.
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 4
"Cilvēki šajā platformā neatbalsta krāpšanu"
Tas ir pilnīgi nepatiess apgalvojums.
Pajautājiet man, no kurienes es to zinu.
Tas ir pilnīgi nepatiess apgalvojums.
Pajautājiet man, no kurienes es to zinu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
- Reaction score
- 4
Nē, nevis tāpēc, ka viņi viņu aizliedza.
"viņu piedāvāto glabāšanas pakalpojumu, kas novērstu lielāko daļu no tā, kas notiek vispirms?".
Galvenais vārds jūsu rakstītajā ir "lielākā daļa".
Nauda, ko es ieguldīju eskrovizācijas pakalpojumā, ko viņi šeit piedāvā, pazuda.
"viņu piedāvāto glabāšanas pakalpojumu, kas novērstu lielāko daļu no tā, kas notiek vispirms?".
Galvenais vārds jūsu rakstītajā ir "lielākā daļa".
Nauda, ko es ieguldīju eskrovizācijas pakalpojumā, ko viņi šeit piedāvā, pazuda.
- Reaction score
- 4
Cotton Jerzy Atvainojiet, ka bija domāts marty€mcfly
Ah, es to tikko ieraudzīju. Nekādas raizes.
Ah, es to tikko ieraudzīju. Nekādas raizes.
- Reaction score
- 4
Pēcnāves labad piebildīšu, ka viņu saišu katalogam šeit noteikti vajadzētu pacelt dažas uzacis.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Oct
depozīta nauda nekad nepazūd. Ja vien jūs publiski nesniedzat pierādījumus par to, ko esat teicis. Jūs tiksiet izslēgts par foruma reputācijas diskreditēšanu. Mēs visi gaidām jūsu pierādījumus.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Pēc manām zināšanām & pamatojoties uz analītiskajiem datiem, Cotton Jersey: jūs esat saņēmis vairāk nekā pietiekami daudz labumu no ļoti "gudriem cilvēkiem", izmantojot šo konkrēto platformu. Ja nebūtu viņu, jūs nebūtu aprīkoti, lai saprastu šāda veida lietas.. Theres māksla būt pateicīgs labs draugs.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Ir veidi, kā atgūt naudu pat tad, ja scammed kontu, ka! Bet jums ir jāvadās ar tiem, kas ir sertificēti un cienījamu reputāciju! Jūs nevarat kļūdīties.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Jā, eskorts to noteikti būtu novērsis, bet, tā ir pircēju uzdevums palīdzēt platformai saprast notiekošās problēmas, lai tās novērstu. Ja jūs saņemsiet scammed kā šis, ir departaments ~ šeit uz platformas jā~ par to, bet tas ir jābūt legit prasības, kas pārkāpj noteikumus & varētu būt citādi gudri tika novērsta.