- Reaction score
- 32
Gerai, 3 veiksmas - įpyliau NaOH tirpalo, pašildyto iki 50c, ir įdėjau į mag Stir Po 6 valandų mano rbf buvo tiršta beveik kieta kreminė košė. Pridėjau DCM ir atsirado du sluoksniai. Iš pradžių buvau labai laimingas!!! Kadangi kreminis tirštas sluoksnis sėdėjo apačioje, o aš maniau, kad skaidresnis sluoksnis yra DCM išskirtos gėrybės, buvo viršuje. Ne ne ne ne..... Pieno tirštas sluoksnis buvo DCM. Aš tikrai žinau, kad kai pašalinsiu DCM, neturėsiu geltono skaidraus aliejaus, dar vadinamo p2p.
@HEISENBERG
Ar jūsų komanda peržiūrėjo šį procesą prieš paskelbdama. Atrodo, kad ekspertai apie šį procesą nutylėjo. Būtų malonu sulaukti palaikymo dėl jūsų komandos paskelbto metodo.
Gerai, taigi bandysiu distiliuoti kreminę košę ir pažiūrėsiu, kas išeis.
@HEISENBERG
Ar jūsų komanda peržiūrėjo šį procesą prieš paskelbdama. Atrodo, kad ekspertai apie šį procesą nutylėjo. Būtų malonu sulaukti palaikymo dėl jūsų komandos paskelbto metodo.
Gerai, taigi bandysiu distiliuoti kreminę košę ir pažiūrėsiu, kas išeis.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Tiesiog naudokite savo metodą, tai yra: kaitinkite MEK ir benzą su druskos rūgštimi: 90-110 C, 3-5 val.
Tada įpilkite 10 % KOH tirpalo, ir iš karto pasirodys kristalai. Atsikratykite vandens. Padėkite juos į šaldiklį. Atsikratykite aliejaus. Gryni, balti kristalai. ...jūsų taip pat laukiame!
Tada įpilkite 10 % KOH tirpalo, ir iš karto pasirodys kristalai. Atsikratykite vandens. Padėkite juos į šaldiklį. Atsikratykite aliejaus. Gryni, balti kristalai. ...jūsų taip pat laukiame!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Jau turiu MPB tirpalą ir norėčiau gauti kristalų be distiliavimo. Adolio kondensacija buvo atlikta rūgštinėmis dujomis. Kaip manote, ar, jei į Benz + MEK tirpalą dujinant įvesta rūgštis ir 3-5 val. kaitinama iki 90-110 °C, o prieš įpilant 10 % KoH išplaunama su hcl, yra tikimybė, kad kristalai iš karto nusėda? Ar svarbu užšaldyti tirpalą, kad gautųsi kristalai, ir kokie yra jūsų reagentų matavimai.