- Reaction score
- 2
Kapott valaki valamit mostanában? Azt mondta, hogy egy hét múlva kapom meg a nyomkövetést. Aztán azt mondta, hogy "egy ilyen kis csomagnak nem adnak nyomkövetést". Én pedig az USA keleti partján vagyok. Ez a 7. OKT-tól van. Kíváncsi vagyok, miért válaszolt még egy kis ideig az e-mailekre.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Aaron most is üzleteket köt, és most is válaszol az embereknek?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 16
Annak eltűnt.
Körülbelül ugyanebben az időben adta le a rendelést. Még volt mersze megkérni, hogy üzenjek az itteni modoknak, hogy ő nem csaló.
2 hétig nem lépett kapcsolatba velem, majd amikor tudattam vele, hogy fel fogom írni a nevemet a megégettek listájára, azt a választ kaptam, hogy nyugodjak meg. Azt mondta, hogy szabadságon van!
Pár nappal később megkérdezi: "Uh....milyen rendelésed is volt? Majd újabb egy hét csend következett.
Aztán azt mondja, hogy elfogták. Nincs nyomkövetés, de valahogy tudja, hogy megállították. Felajánlja, hogy újraküldi vagy 50%-os visszatérítést. mondd neki, hogy újra küldje el, és még pár napig rádiócsend van. kérdezem a nyomon követésről, mire azt mondja, hogy "a 6. vagyok a sorban, hogy a megrendeléseket elküldjék, remélem, nem várakoztattuk meg túl sokáig" Önelégült, alulról táplálkozó, felfújt hal tolvaj valószínűleg egy tojást sem tudna főzni, nemhogy bármi értékeset főzni. Szóval minden, amit tud, az a csalás. kívánva neki a tolvajok karmáját, hogy élete hátralévő részét azzal töltse, hogy az emberek azt hiszik, hogy ki akarják húzni őt.
Körülbelül ugyanebben az időben adta le a rendelést. Még volt mersze megkérni, hogy üzenjek az itteni modoknak, hogy ő nem csaló.
2 hétig nem lépett kapcsolatba velem, majd amikor tudattam vele, hogy fel fogom írni a nevemet a megégettek listájára, azt a választ kaptam, hogy nyugodjak meg. Azt mondta, hogy szabadságon van!
Pár nappal később megkérdezi: "Uh....milyen rendelésed is volt? Majd újabb egy hét csend következett.
Aztán azt mondja, hogy elfogták. Nincs nyomkövetés, de valahogy tudja, hogy megállították. Felajánlja, hogy újraküldi vagy 50%-os visszatérítést. mondd neki, hogy újra küldje el, és még pár napig rádiócsend van. kérdezem a nyomon követésről, mire azt mondja, hogy "a 6. vagyok a sorban, hogy a megrendeléseket elküldjék, remélem, nem várakoztattuk meg túl sokáig" Önelégült, alulról táplálkozó, felfújt hal tolvaj valószínűleg egy tojást sem tudna főzni, nemhogy bármi értékeset főzni. Szóval minden, amit tud, az a csalás. kívánva neki a tolvajok karmáját, hogy élete hátralévő részét azzal töltse, hogy az emberek azt hiszik, hogy ki akarják húzni őt.
- Reaction score
- 16
Csak örülj, hogy nem küldött neked szó szerint DIRT-et, mint az egyik másik áldozatnak ezen a szálon Aaronstevens határozottan magasra tette a lécet az összes szemét csaló számára.
- Reaction score
- 2
A francba, mi a faszért választottam őt Gordon helyett? Lefogadom, hogy az egész vc.2 e-mail átverés volt. Én nem értettem meg annyira, mint ti, srácok. Nem egy rakás szar és nem egy nagy megrendelés. Egyébként Gordon az egyetlen legális? Az USA-ban vagyok. Köszönöm a választ
- Reaction score
- 16
Amennyire tudom, mindenki, akit a piacon ellenőriznek, legális, csak ne felejtsd el a letéti letétet.
Csak egy tudom, hogy legális biztosan Gordon.
Top notch szolgáltatás és termékek
Csak egy tudom, hogy legális biztosan Gordon.
Top notch szolgáltatás és termékek
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65