- Reaction score
- 10
Sajnos ugyanilyen rossz tapasztalatokat szereztem az aaronstevens-szel kapcsolatban! eközben én is úgy gondolom, hogy nagyon ügyes csalás az aaronstevens!
az elején kisebb próbavásárlásokkal különböző dolgokat, minden rendben volt!
a kommunikáció mindig rendkívül profi volt, most már én is tudom, hogy csak "szép szavak" voltak, hogy egy bizonyos szintű "bizalmat" építsenek ki!
Rendeltem egy kiló száraz amfetamint!
De az utolsó vásárlásnál rendesen átbaszott!
Én sajnos kénytelen voltam különböző okokból nem bb-market escrow, hogy az utolsó vásárlás (egyikük monero!)
mi volt a legnagyobb hiba!!!
Nézzétek mit kaptam jó 4 hét várakozás után!
Szerintem a feltöltött képek magukért beszélnek!
Sok koszt láttam már életemben, de ez mindent ver eddig!
Azonnal felvettem a kapcsolatot Aaron Stevens-szel, hogy jelentsem a csalást és megoldást kérjek a problémára, mivel az eddigi kommunikáció mindig olyan "profi" volt, gondoltam, hogy találnak olyan megoldást, amivel mindketten elégedettek lesznek! Röviden több De megint nem hallottál "szép szavakat" és "bocsánatkérést"!
Aztán aaronstevens eltűnt, mint egy szellem!
A fórum adminjának is átadnám az aaronstevens-szel folytatott email előzményeimet bizonyítékként, ha bármilyen kétség merülne fel!
Utána mindig okosabb vagy
az elején kisebb próbavásárlásokkal különböző dolgokat, minden rendben volt!
a kommunikáció mindig rendkívül profi volt, most már én is tudom, hogy csak "szép szavak" voltak, hogy egy bizonyos szintű "bizalmat" építsenek ki!
Rendeltem egy kiló száraz amfetamint!
De az utolsó vásárlásnál rendesen átbaszott!
Én sajnos kénytelen voltam különböző okokból nem bb-market escrow, hogy az utolsó vásárlás (egyikük monero!)
mi volt a legnagyobb hiba!!!
Nézzétek mit kaptam jó 4 hét várakozás után!
Szerintem a feltöltött képek magukért beszélnek!
Sok koszt láttam már életemben, de ez mindent ver eddig!
Azonnal felvettem a kapcsolatot Aaron Stevens-szel, hogy jelentsem a csalást és megoldást kérjek a problémára, mivel az eddigi kommunikáció mindig olyan "profi" volt, gondoltam, hogy találnak olyan megoldást, amivel mindketten elégedettek lesznek! Röviden több De megint nem hallottál "szép szavakat" és "bocsánatkérést"!
Aztán aaronstevens eltűnt, mint egy szellem!
A fórum adminjának is átadnám az aaronstevens-szel folytatott email előzményeimet bizonyítékként, ha bármilyen kétség merülne fel!
Utána mindig okosabb vagy
↑View previous replies…
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
Részvétem a veszteségéért! Őrület, hogy milyen zűrzavarban fordult ez a szál!
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Nem hiszem, hogy ez egy zűrzavar. Jó elemzési célokra és a platform jobb használatának megtanulására.
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 4
"Az emberek itt ezen a platformon nem nézik el a csalást"
Ez teljesen hamis.
Kérdezd meg, honnan tudom.
Ez teljesen hamis.
Kérdezd meg, honnan tudom.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
- Reaction score
- 4
Nem, nem azért, mert betiltották.
"az általuk kínált letéti szolgáltatás, amely a legtöbb ilyen esetet eleve megakadályozná?"
A kulcsszó abban, amit írtál, a "legtöbb".
Az a pénz, amit az általuk itt kínált letéti szolgáltatásba tettem, eltűnt.
"az általuk kínált letéti szolgáltatás, amely a legtöbb ilyen esetet eleve megakadályozná?"
A kulcsszó abban, amit írtál, a "legtöbb".
Az a pénz, amit az általuk itt kínált letéti szolgáltatásba tettem, eltűnt.
- Reaction score
- 4
Cotton Jerzy Bocsánat, hogy marty€mcfly-nak szántam.
Á, ezt most láttam meg. Semmi gond.
Á, ezt most láttam meg. Semmi gond.
- Reaction score
- 4
Csak az utókor kedvéért teszem hozzá, hogy az itteni linkkönyvtáruk bizonyára felhúz néhány szemöldököt.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Oct
A letéti pénz soha nem tűnik el. Kivéve, ha nyilvánosan bizonyítja, amit mondott. Ki leszel tiltva a fórum hírnevének lejáratásáért. Mindannyian várjuk a bizonyítékot.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Tudomásom szerint & az analitika alapján, Cotton Jersey: Ön több mint elég hasznot kapott nagyon "Bölcsek" ezen a bizonyos platformon keresztül. Ha nem lett volna nekik, akkor nem lennél egyenlő, hogy megértsd az ilyen dolgokat. Hálásnak lenni művészet, jó barát.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Vannak módok, hogy a pénzt vissza még akkor is, ha átvert egy számlát, hogy! De olyanokkal kell foglalkoznia, akik hitelesítettek és jó hírűek! Nem tudsz rosszul járni.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Igen, a letét minden bizonnyal megakadályozta volna ezt, de a vásárlók feladata, hogy segítsen a platformnak megérteni a felmerülő problémákat a javítás érdekében. Ha így átverik, van egy osztály ~ itt a platformon igen~ erre, de ez legálisnak kell lennie egy olyan állításnak, amely sérti a feltételeket és más módon megakadályozható lett volna.