Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Tramadooli (Ultram) süntees

Plinius

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Tere kõigile,

Pärast enam kui 8 katset ei õnnestunud mul Tramadooli toota, vähemalt mitte rohkem kui 5mg, kuid tõenäoliselt muud molekulid.

Tea, minu Grignardi reaktsioon on õige, temperatuur 3-Bromoanisooli + Mg-helveste süütamiseks tundub olevat 70 ° C +/-2 ° C pideva segamise korral (segamine on oluline Mg-pinna kriimustamiseks ja oksiidi eemaldamiseks. Vähemalt ühes heas punktis.

Siis ma arvan, et minu probleem tuleneb Mannichi sünteesis : minu toode EI kristalliseeru atsetoonis : kristallid moodustavad automaatselt tihedama vedela faasi.
Ma eemaldan 95 % atsetoonist ja lasen tihedama vedeliku faasi aurustuda 60°C plaadil, et saada valgeid kristalle.

Kuid kui ma püüan neid uuesti kristalliseerida atsetoonist, siis kaotab toode 70 % massist ja säilitab samad omadused.

Kuna 2-dimetüülaminometüül-tsükloheksanoonvesinikkloriid peaks sulama 157-158°C lähedal, siis eeldan, et need ei ole Mannich.HCl oodatud, eks ?

Kas keegi oskab mulle nõu anda ? Või parem ise proovida ja jagada oma tulemust palun ?

(siin pilt " võlts " Mannich.HCl toorest 10mmol, enne ümberkristalliseerimist).

Attachments

• gfz01QYmLN.jpg
    gfz01QYmLN.jpg
    1.2 MB · Views: 445

IHeisenberg

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mul on probleeme grignardiga
Nüüd ma praktiliselt reageerin 2-dimetüülaminometüültsükloheksanooni Grignardi reagendiga ja ma näen temperatuuri tõusu iga tilga vaba aluse puhul, kuid kui ma kustutan reaktsiooni ammooniumkloriidiga, näen väikest temperatuuri tõusu ainult mõne tilga puhul .
Pärast lahusti destilleerimist ja happe ( soolhappe ) lisamist ei kristalliseerunud toode.
Võib-olla mingi niiskus puutub reaktsiooniga kokku, sest aparaat ei pruugi olla hästi suletud.
Kas see niiskus võib lagundada reaktsiooni enne kustutamist.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,330
Deals
1
Miks te kustutasite reaktsiooni NH4Cl-ga?

IHeisenberg

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Meenuta ☝🏻☑️

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,330
Deals
1
Palun ärge rämpspostitage niimoodi. Selle asemel tasub kirjutada mulle DM-i.