Absoluutselt nõus LOL, kuid ma olen leidnud viisi naatriumetüülsulfaadi meetodi ümber, mis töötab päris hästi sel viisil ja kui teil on mugav töötada dietüülsulfaadiga ja te ei viitsi teha kasti, mis kinnitatakse loksusahale kui raputamisseadmele, mis töötab ka päris hästi. Aga kui teete oma naatriumetüülsulfaati järgige kõiki tavalisi viise, kuidas seda teha, välja arvatud naatriumhüdroksiidi kasutamine, mille ma võin teile anda lingi suurele pikale protseduurile mõne uuringu kohta, mida nad tegid naatriumetüülsulfaadi valmistamise kohta, ja lõpus ütlevad nad teile, et jätke oma keeduklaas seisma päevadeks, et oodata, et muda oleks settida, mida te mingil määral peate tegema, kuid kui teil on tõesti hea vaakumpump ja te saate tõmmata sügava madala vaakumi, siis kui te dekanteerite pealt etanooli, mis on üsna selge, saate destilleerida väga õrnalt, sest naatriumetüülsulfaat laguneb kiiresti mis tahes temperatuuril, mis on palju kõrgem kui toatemperatuur. Tõmmake sügav vaakum ja vabanege etanoolist, jättes järele naatriumetüülsulfaadi. See ei ole kõige odavam meetod, sest alkohol peaks olema veevaba algusest peale 200 proof ilma denatureeriva jama. Maksis mulle umbes sada dollarit gallonile, et seda katsetada. Aga ma saan tõmmata nii sügava vaakumi, et etanool üsna palju destilleerus ära enne, kui ma isegi rakendasin Heat. Kui ma nägin, et see jõuab küllastuseni, siis lasin üsna lihtsalt sealt edasi kuivada. Seda meetodit kasutades saate ainult pool mol SES-i 1 mol kontsentreeritud väävelhappe ja 1,375 mol etanooli kohta. Need tuleb kombineerida happe ja etanooli alla 20 Celsiuse kogu aeg, et vältida igasugust kõrvaltoimet ja kui nad on koos, visake see külmikusse vähemalt 12 tunniks, et reaktsioon saaks lõpule viia. Ärge tehke midagi sellist jama, mida te netis näete, et kuumutate seda 140-ni või mis iganes. Mul on link kogu protseduurile, kus see välja toodud ja see oli põhjalikult tehtud just naatriumetüülsulfaadi jaoks. Kui te saaksite teha suure tsentrifuugi ma mõtlen isegi kokspudel riputada nöörile ja kiigata kuradi asi üle pea mõnda aega, siis võiksite saada isegi suurema saagise. Aga paberis on täpselt kirjas, kui palju tuleb kasutada naatriumhüdroksiidi alkoholilahust, et neutraliseerida hape ja tekitada naatriumetüülsulfaat. See nõuab lihtsalt veidi kannatust ja kui sa suudad sellega mängimiseks päevas tunni või kaks panna, siis võiks sul olla piisavalt palju nitroetaani vähemalt isiklikuks mängimiseks. Ma olen täiesti kindel, et keegi võiks skaalata seda põrgu, kuid ma lihtsalt segan ainult isiklikuks kasutamiseks. Ma seletasin natuke seda aga kui keegi tahab linki küsida ja ma leian selle üles.