P2P süntees P2NP-st

K-Cyanide

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
83
Ei, absoluutselt selles mõttes, et reaktsioon ei toimi, kasutades destilleerimata P2P-d, ei ole.
Siiski on lõpptoode alati kvaliteetsem, kui kasutate destilleeritud ühendeid. Ja mitte unustada, määrdunud P2P kahjustab saagist, kahtlemata. See on tüütu töö, kuid see tasub end ära.

Multivitamin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Okei, destilleerin seda. arvan, et ei ole võimalik seda vältida. kas te arvate, et see on tingimata vajalik mõõta rõhku süsteemis, kui vaakum destilleerimine p2p õli / meta vababaasi õli? või võin ma lihtsalt ühendada vaakumpumba vaakum adapteri uue tühja vastuvõtva kolvi, kui DCM on destilleeritud maha (sest DCM madala keemise bp. 50c oleks destilleerida isegi ilma vaakum) lülitada vaakum kurbeldada soojuse kuni ma näen esimesi märke p2p õli tulevad üle vastuvõtva kolvi ja hoida temperatuuri, kuni destilleerimine on lõppenud.

Kas ma ei ole siin midagi aru saanud?Kas ma pean mõõtma seda vaakumrõhku?Või võin lihtsalt aeglaselt kuumust üles keerata, kuni näen, et õli jõuab vastuvõtukolbi?

waltjr5858

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Be careful your pump doesn't suck in your product. If you have leaks anywhere it causes air to flow through the system towards the pump instead of holding vacuum. Causes some product to go bye....

Czeczeczecze

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Ma ei saa h2o2 30% kontsentratsioonis. Kas ma saan kasutada 12% suures koguses? või mida ma saan kasutada h2o2 asemel?

mexxx

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Deleted

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Is there anything I can use instead of potassium carbonate?