Η σκόνη u είχε λευκό ή κιτρινωπό χρώμα Παρατηρώ ότι ο διαχωρισμός του πετρελαίου ρέει στην κορυφή. Είναι αυτό επειδή χρησιμοποίησες φωσφορικό οξύ;;;;;.
Εδώ είναι το τελευταίο μου επίτευγμα να το κάνω να κρυσταλλωθεί φυσικά στη μοριακή μορφή του ίδιου του κρυστάλλου. Πιο καθαρό αδύνατο!!! ;-)
Φαίνεται χειροποίητο, αλλά πιστέψτε με είναι φυσικά σχηματίζονται!
Πολύ καλή δουλειά. Ποια διαδικασία χρησιμοποιείτε για την απομάκρυνση της ακαθαρσίας που μοιάζει με μαύρη πίσσα; Ακόμη και σε χιονάτους κρυστάλλους εμφανίζεται σε επόμενες ανακρυσταλλώσεις και το τελικό προϊόν γίνεται αρκετά σκούρο.
Ένα από τα πολύ πρώιμα συνθετικά μου, τότε που είχε νόημα μόνο να φτιάχνει κανείς προϊόν αυτής της καθαρότητας, αλλά δεν το εκτιμούν πολλοί άνθρωποι γι' αυτό που είναι...δυστυχώς.
Αυτό ήταν πριν από τότε που έκανα synths για πάθος, το να είμαι κλειδωμένος σε εργαστήρια και να μου λένε να φτιάξω μωβ σκατά ήταν τρελό.
Το πιο όμορφο MDMA που έχω δει ποτέ. Είναι MDMA HCL; Πώς το κάνεις τόσο διαφανές, αδερφέ; Μπορώ να κάνω το MDMA HCL καθαρό λευκό, δεν είναι δύσκολο. Αλλά ακόμα μπορώ να επιτύχω υψηλή διαφάνεια.
MDMA HCl -μονοϋδρικό
Προχώρησα προς την κατεύθυνση της παρασκευής της άνυδρης μορφής, που δεν είναι τόσο όμορφη αλλά εξακολουθεί να έχει παρόμοια εμφάνιση
Τα ονομάζω θεραπευτικές πέτρες, για όποιον αναρωτιέται χρησιμοποίησα Dh20 και μια μέθοδο διαχωρισμού με βαρύτητα που έμαθα πριν από λίγο καιρό εμπνευσμένη από τον JOR.
Το MDMA από το 28578 αποδίδει πιο σκούρους καφέ ή ανοιχτόχρωμους κίτρινους κρυστάλλους μέσω al/hg gased
Ποια είναι η αναλογία του freebase:acetone. Η φιλτραρισμένη αρχική σας σκόνη πρέπει να είναι πολύ καθαρή προκειμένου να έχετε καθαρό κρύσταλλο όπως στο τέλος σωστό. Thx