- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Γεια σας,
Εδώ είναι το τελευταίο μου επίτευγμα να το κάνω να κρυσταλλωθεί φυσικά στη μοριακή μορφή του ίδιου του κρυστάλλου. Πιο καθαρό αδύνατο!!! ;-)
Φαίνεται χειροποίητο, αλλά πιστέψτε με είναι φυσικά σχηματίζονται!
Εδώ είναι το τελευταίο μου επίτευγμα να το κάνω να κρυσταλλωθεί φυσικά στη μοριακή μορφή του ίδιου του κρυστάλλου. Πιο καθαρό αδύνατο!!! ;-)
Φαίνεται χειροποίητο, αλλά πιστέψτε με είναι φυσικά σχηματίζονται!
Attachments
Πολύ καλή δουλειά. Ποια διαδικασία χρησιμοποιείτε για την απομάκρυνση της ακαθαρσίας που μοιάζει με μαύρη πίσσα; Ακόμη και σε χιονάτους κρυστάλλους εμφανίζεται σε επόμενες ανακρυσταλλώσεις και το τελικό προϊόν γίνεται αρκετά σκούρο.
↑View previous replies…
Κάνετε μια δεύτερη όξινη βάση για να αφαιρέσετε τη μαύρη ουσία; Όταν αερίζω οι κρύσταλλοι της ελεύθερης βάσης είναι χιονόλευκοι αλλά γίνονται σκούροι και περιέχουν αυτή την κολλώδη ουσία μετά την ανακρυστάλλωση σε μεγάλα θραύσματα. Η βρώμικη ακετόνη που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο περιέχει επίσης πολύ από αυτό και mdma. Έχω σκεφτεί να προσπαθήσω να αποστάξω την freebase πριν την κρυστάλλωση.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Το κάνω μόνο μια φορά ενδεχομένως η ποιότητα της πρόδρομης ουσίας επηρεάζει αυτό χρησιμοποιώ πάντα σκόνη το κερί είναι πιο βρώμικο το είχα και στην αρχή.
Ναι, η καλύτερη επιλογή σας είναι η απόσταξη με ατμό.
Έλεγξα και φαίνεται ότι η πρόσμιξη είναι mdp2ppol ή παρόμοια αλλά το όνομα δεν είναι σημαντικό σε αυτή την περίπτωση.
Ναι, η καλύτερη επιλογή σας είναι η απόσταξη με ατμό.
Έλεγξα και φαίνεται ότι η πρόσμιξη είναι mdp2ppol ή παρόμοια αλλά το όνομα δεν είναι σημαντικό σε αυτή την περίπτωση.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8