- Reaction score
- 32
Εντάξει, βήμα 3 - Πρόσθεσα διάλυμα NaOH που θερμάνθηκε στους 50c και μπήκε στο mag Stir μετά από 6 ώρες ένα παχύρρευστο σχεδόν στερεό κρεμώδες χάλι ήταν στο rbf μου. Πρόσθεσα DCM και εμφανίστηκαν δύο στρώματα. Στην αρχή, ήμουν πολύ χαρούμενος!!! Καθώς το κρεμώδες παχύ στρώμα καθόταν στον πυθμένα και νόμιζα ότι το πιο διαυγές στρώμα ήταν τα εκχυλισμένα με DCM καλούδια ήταν στην κορυφή. Όχι όχι όχι όχι..... Το γαλακτώδες παχύ στρώμα ήταν το DCM. Ξέρω σίγουρα ότι όταν αφαιρέσω το DCM δεν πρόκειται να έχω ένα κίτρινο διαυγές λάδι ή αλλιώς p2p.
@HEISENBERG
Έχει η ομάδα σας επανεξετάσει αυτή τη διαδικασία πριν από τη δημοσίευση. Φαίνεται ότι οι εμπειρογνώμονες έχουν σιωπήσει σχετικά με αυτή τη διαδικασία. Θα ήταν ωραίο να λάβετε κάποια υποστήριξη σε μια μέθοδο που δημοσίευσε η ομάδα σας.
Εντάξει, θα επιχειρήσω την απόσταξη στο κρεμώδες χάλι και θα δω τι θα βγει.
@HEISENBERG
Έχει η ομάδα σας επανεξετάσει αυτή τη διαδικασία πριν από τη δημοσίευση. Φαίνεται ότι οι εμπειρογνώμονες έχουν σιωπήσει σχετικά με αυτή τη διαδικασία. Θα ήταν ωραίο να λάβετε κάποια υποστήριξη σε μια μέθοδο που δημοσίευσε η ομάδα σας.
Εντάξει, θα επιχειρήσω την απόσταξη στο κρεμώδες χάλι και θα δω τι θα βγει.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Απλώς χρησιμοποιήστε τη δική μου μέθοδο, δηλαδή: MEK και βενζίνη, με υδροχλωρικό οξύ: 90-110 C, 3-5 ώρες.
Στη συνέχεια, βάλτε 10% διάλυμα ΚΟΗ και οι κρύσταλλοι εμφανίζονται αμέσως. Ξεφορτωθείτε το νερό. Βάλτε τους στην κατάψυξη. Απαλλαγείτε από το λάδι. Καθαροί, λευκοί κρύσταλλοι. ...είστε ευπρόσδεκτοι!
Στη συνέχεια, βάλτε 10% διάλυμα ΚΟΗ και οι κρύσταλλοι εμφανίζονται αμέσως. Ξεφορτωθείτε το νερό. Βάλτε τους στην κατάψυξη. Απαλλαγείτε από το λάδι. Καθαροί, λευκοί κρύσταλλοι. ...είστε ευπρόσδεκτοι!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Έχω ήδη το διάλυμα MPB και θα ήθελα να πάρω τους κρυστάλλους χωρίς απόσταξη. Η συμπύκνωση της αδόλης έγινε μέσω οξείας αεριοποίησης. Πιστεύετε ότι αν εισαχθεί οξύ στο διάλυμα Benz + MEK μέσω αεριοποίησης και θερμανθεί στους 90-110°C για 3-5 ώρες και πλυθεί με hcl πριν από την προσθήκη 10% KoH, υπάρχει πιθανότητα να κατακρημνιστούν αμέσως κρύσταλλοι; Είναι σημαντικό να καταψύξουμε το διάλυμα για να πάρουμε κρυστάλλους και ποιες είναι οι μετρήσεις των αντιδραστηρίων σας.