- Reaction score
- 166
Είναι μία από τις καθαρότερες μορφές της μεθαμφεταμίνης και έχει ένα ισομερές dextro.
Μέχρι σήμερα, έχουμε υψηλούς δείκτες ποιότητας, η καθαρότητα της μεθαμφεταμίνης έχει φτάσει το 99% +
Η μεταφεταμίνη έχει συγκεκριμένη περιστροφή
το οπτικά καθαρό ισομερές D είναι [α]20D = -18,90° σε καθαρότητα 99%+.
Το προϊόν μου περιέχει μόνο δεξτρομεθαμφεταμίνη. Χρησιμοποιούμε κλασματική βασική απόσταξη και επανακαθαρισμό.
Δεν αραιώνουμε με μεθυλοβενζυλαμίνη και άλλες ουσίες.
Το προϊόν μας έχει το σωστό σημείο τήξης
Ο οργανισμός μας είναι έτοιμος για συνεργασία και είναι έτοιμος να συνεργαστεί τόσο με κατασκευαστές όσο και με μεγάλους αγοραστές.
Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με την προμήθεια έτοιμων πρόδρομων ουσιών και ολοκληρωμένων συνόλων για εργασία, καθώς και παρτίδων τελικών προϊόντων χονδρικής πώλησης.
Μέχρι σήμερα, έχουμε υψηλούς δείκτες ποιότητας, η καθαρότητα της μεθαμφεταμίνης έχει φτάσει το 99% +
Η μεταφεταμίνη έχει συγκεκριμένη περιστροφή
το οπτικά καθαρό ισομερές D είναι [α]20D = -18,90° σε καθαρότητα 99%+.
Το προϊόν μου περιέχει μόνο δεξτρομεθαμφεταμίνη. Χρησιμοποιούμε κλασματική βασική απόσταξη και επανακαθαρισμό.
Δεν αραιώνουμε με μεθυλοβενζυλαμίνη και άλλες ουσίες.
Το προϊόν μας έχει το σωστό σημείο τήξης
Ο οργανισμός μας είναι έτοιμος για συνεργασία και είναι έτοιμος να συνεργαστεί τόσο με κατασκευαστές όσο και με μεγάλους αγοραστές.
Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με την προμήθεια έτοιμων πρόδρομων ουσιών και ολοκληρωμένων συνόλων για εργασία, καθώς και παρτίδων τελικών προϊόντων χονδρικής πώλησης.
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 8
ο άνθρωπος μου λέει την τεχνολογία, γράψτε μου ένα PM παρακαλώ
- Reaction score
- 13
- Reaction score
- 8
Ενδιαφέρομαι για το πώς να φτιάξω πάγο με ρακεμική μεθαμφεταμίνη, γνωρίζει κανείς μια λεπτομερή τεχνική;
↑View previous replies…
- Reaction score
- 8
- Reaction score
- 8
πολύ ευγνώμων για τις πληροφορίες. έχετε κάποιο σύνδεσμο ή πληροφορίες για το πώς να κάνετε d-meth από l-meth ?
- Reaction score
- 166