- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
πού είναι η παραγγελία μου; παρήγγειλα 100 γραμμάρια κοκαΐνης έλαβα μόνο 98,5 γραμμάρια παρήγγειλα ηρωίνη από το καρτέλ valentino και ακόμα δεν την έχω λάβει ακόμα????? του στέλνω μηνύματα στη συνεδρία. μέσω emails καμία απάντηση !
- Reaction score
- 20
Θα πρέπει να κάνουμε μια λίστα με το σύνολο των χρημάτων που έχει εξαπατήσει μέχρι τώρα... Λυπάμαι, αδερφέ.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
@NoCutt, μήπως έχετε κάποια απόδειξη από τον πελάτη; Πιστεύω αυτό που λέτε, αλλά μια απόδειξη θα βοηθούσε!
@HEISENBERG
@HEISENBERG
- Reaction score
- 20
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
Δεν με εκπλήσσει. ο aaron μου παραδέχτηκε ότι πουλάει οξυκωδόνη ενισχυμένη με φαιντανύλη
- Reaction score
- 3
- By username81
-
11 Oct
Αυτό είναι πραγματικά σούπερ fucked up im ευτυχώς που δεν παρήγγειλα ποτέ από αυτόν
- Reaction score
- 17
Ugh what are you talking about its you that wrote both sides of the conversation...first of all who in their right mind would put all this information out there in the public forums for everyone to see?
Γιατί αυτός ο λογαριασμός (αυτοί οι λογαριασμοί),δεν έχει απαγορευτεί ακόμα από τον ιστότοπο;
Είστε πολύ αδαείς για να καταλάβετε γιατί ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να εντοπίσει την απατηλή φύση σας από ένα μίλι μακριά.
Γιατί αυτός ο λογαριασμός (αυτοί οι λογαριασμοί),δεν έχει απαγορευτεί ακόμα από τον ιστότοπο;
Είστε πολύ αδαείς για να καταλάβετε γιατί ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να εντοπίσει την απατηλή φύση σας από ένα μίλι μακριά.
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
Το στιγμιότυπο οθόνης που δημοσιεύτηκε είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης από μια συνομιλία μεταξύ του Cut και ενός από τα θύματα του aarons