- Reaction score
- 2
Έχει λάβει κανείς κάτι πρόσφατα; Είπε ότι θα πάρει μια βδομάδα και θα έχω εντοπισμό. Μετά είπε ότι "δεν έδωσαν εντοπισμό για ένα τόσο μικρό δέμα". Και είμαι στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Αυτό είναι από τις 7 Οκτωβρίου. Αναρωτιέμαι γιατί συνέχισε να απαντάει στα emails για λίγο καιρό.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Ο aaron εξακολουθεί να κάνει συμφωνίες τώρα και να απαντάει στους ανθρώπους αυτή τη στιγμή;
↑View previous replies…
- Reaction score
- 16
Το έχει φύγει.
Έκανα μια παραγγελία περίπου την ίδια στιγμή. Είχε μάλιστα το θράσος να μου ζητήσει να στείλω μήνυμα στους mods εδώ ότι δεν είναι απατεώνας.
2 εβδομάδες χωρίς καμία επαφή, και όταν τον ενημέρωσα ότι επρόκειτο να προσθέσω το όνομά μου στη λίστα των καμένων, μου απάντησε ότι πρέπει να ηρεμήσω. Λέει ότι ήταν σε διακοπές!
Λίγες μέρες αργότερα ρωτάει "Εεεε....ποια ήταν η παραγγελία σας πάλι; Ακολούθησε άλλη μια εβδομάδα σιωπής.
Μετά λέει ότι την υπέκλεψαν. Δεν υπάρχει εντοπισμός, αλλά με κάποιο τρόπο ξέρει ότι σταμάτησε. Του λέω να στείλει ξανά και σιγή ασυρμάτου για μερικές ακόμα μέρες. τον ρωτάω για τον εντοπισμό και μου λέει ότι "είμαι 6ος στην ουρά για την αποστολή των παραγγελιών, ελπίζω να μην σας αφήσαμε να περιμένετε πολύ καιρό." Αυταρχικός, βυζαρού κλέφτης φουσκωτών ψαριών που μάλλον δεν θα μπορούσε να βράσει ούτε ένα αυγό, πόσο μάλλον να μαγειρέψει κάτι αξίας. Οπότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εξαπατά. του εύχομαι το κάρμα του κλέφτη ώστε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του νομίζοντας ότι οι άνθρωποι θέλουν να τον κλέψουν.
Έκανα μια παραγγελία περίπου την ίδια στιγμή. Είχε μάλιστα το θράσος να μου ζητήσει να στείλω μήνυμα στους mods εδώ ότι δεν είναι απατεώνας.
2 εβδομάδες χωρίς καμία επαφή, και όταν τον ενημέρωσα ότι επρόκειτο να προσθέσω το όνομά μου στη λίστα των καμένων, μου απάντησε ότι πρέπει να ηρεμήσω. Λέει ότι ήταν σε διακοπές!
Λίγες μέρες αργότερα ρωτάει "Εεεε....ποια ήταν η παραγγελία σας πάλι; Ακολούθησε άλλη μια εβδομάδα σιωπής.
Μετά λέει ότι την υπέκλεψαν. Δεν υπάρχει εντοπισμός, αλλά με κάποιο τρόπο ξέρει ότι σταμάτησε. Του λέω να στείλει ξανά και σιγή ασυρμάτου για μερικές ακόμα μέρες. τον ρωτάω για τον εντοπισμό και μου λέει ότι "είμαι 6ος στην ουρά για την αποστολή των παραγγελιών, ελπίζω να μην σας αφήσαμε να περιμένετε πολύ καιρό." Αυταρχικός, βυζαρού κλέφτης φουσκωτών ψαριών που μάλλον δεν θα μπορούσε να βράσει ούτε ένα αυγό, πόσο μάλλον να μαγειρέψει κάτι αξίας. Οπότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εξαπατά. του εύχομαι το κάρμα του κλέφτη ώστε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του νομίζοντας ότι οι άνθρωποι θέλουν να τον κλέψουν.
- Reaction score
- 16
Απλά να είστε ευτυχείς που δεν σας έστειλε κυριολεκτικά DIRT όπως έκανε σε ένα από τα άλλα θύματα σε αυτό το νήμα Ο Aaronstevens σίγουρα έθεσε τον πήχη για όλους τους απατεώνες-απατεώνες εκεί έξω
- Reaction score
- 2
Γαμώτο, γιατί στο διάολο τον επέλεξα αντί για τον Γκόρντον; Πάω στοίχημα ότι όλο το email της vc.2 ήταν απάτη. Δεν το έπαθα τόσο άσχημα όσο μερικοί από εσάς. Δεν ήταν πολλά και δεν ήταν μεγάλη παραγγελία. Τέλος πάντων, ο Γκόρντον είναι ο μόνος νόμιμος; Είμαι στις ΗΠΑ. Ευχαριστώ για την απάντηση
- Reaction score
- 16
Απ' όσο γνωρίζω, όλοι όσοι επαληθεύονται στην αγορά είναι νόμιμοι, απλά μην ξεχνάτε αυτή τη μεσεγγύηση.
Ο μόνος που ξέρω ότι είναι σίγουρα νόμιμος είναι ο Γκόρντον.
Κορυφαία υπηρεσία και προϊόντα
Ο μόνος που ξέρω ότι είναι σίγουρα νόμιμος είναι ο Γκόρντον.
Κορυφαία υπηρεσία και προϊόντα
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65