- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Πραγματοποίησα αυτή τη διαδικασία με επιτυχία!
Προσπαθούμε απλώς να διορθώσουμε ένα μικρό πρόβλημα με το ίζημα αλάτων στη φάση της αλκαλίωσης.
Είμαι πολύ ευγνώμων στον G. Patton για όλη τη βοήθειά του μεγάλος εμπειρογνώμονας ευχαριστώ και πάλι.
Προσπαθούμε απλώς να διορθώσουμε ένα μικρό πρόβλημα με το ίζημα αλάτων στη φάση της αλκαλίωσης.
Είμαι πολύ ευγνώμων στον G. Patton για όλη τη βοήθειά του μεγάλος εμπειρογνώμονας ευχαριστώ και πάλι.
Εκτελέστε την επίσημη διαδικασία CAS 20320-59-6 Μετά από 4 ώρες αντίδρασης στους 80°C, σταματήστε τη θέρμανση, στη συνέχεια ρυθμίστε το pH των αλκαλίων με υδροξείδιο του νατρίου, μέχρι το 7, δεν μπορεί να ανέβει, εμφανίζεται στρωματοποίηση, το στρώμα ελαίου βρίσκεται στην κορυφή και στη συνέχεια προστίθεται εκχύλιση αιθέρα και αρχίζει η στρωματοποίηση και εκχυλίζεται το στρώμα αιθέρα και αρχίζει το ανώτερο στρώμα, και η απόσταξη σε ατμοσφαιρική πίεση στους 220° συνεχίζει να ανεβαίνει, και η θερμοκρασία τη διατηρεί στους 110°, και αποστάζεται πολύ υγρό, και νομίζω ότι είναι αιθέρας, και μετά αρχίζει να εμφανίζεται, και αυτό το φαινόμενο στη φιάλη Νόμιζα ότι θα ήταν απόσταξη 216° για να παραχθεί P2P, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα Πώς μπορώ να το διορθώσω
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8