- Reaction score
- 2
Obdržel někdo v poslední době něco takového? Říkal, že to bude trvat týden a budu mít sledování. Pak řekl, že "u tak malé zásilky sledování neposkytují". A to jsem na východním pobřeží USA btw. Tohle je ze 7. října. Zajímalo by mě, proč ještě chvíli odpovídal na maily.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Uzavírá aaron obchody i nyní a odpovídá lidem právě teď?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 16
Její obsah je pryč.
Objednávku jsem zadal přibližně ve stejnou dobu. Dokonce měl tolik drzosti, že mě požádal, abych zde modům vzkázal, že není podvodník.
Dva týdny žádný kontakt, pak když jsem mu dal vědět, že se chystám přidat své jméno na seznam těch, kteří pohořeli, dostal jsem odpověď, že bych se měl uklidnit. Říká, že byl na dovolené!
O pár dní později se ptá: "Uh....co že jsi to objednal? Následoval další týden mlčení.
Pak říká, že byla zachycena. Žádné sledování, ale nějak ví, že to bylo zastaveno. Nabízí opětovné zaslání nebo vrácení 50 %. řeknu mu, ať znovu odešle a dalších pár dní je rádiové ticho. ptám se ho na sledování a on říká, že "jsem šestý ve frontě na odeslání objednávky, doufám, že jsme vás nenechali čekat příliš dlouho." Samolibý zloděj, který se živí dnem a nadýmá se, by asi nedokázal uvařit ani vajíčko, natož uvařit něco hodnotného. Takže jediné, co umí, je podvádět. přeji mu zlodějskou karmu, aby si do konce života myslel, že ho lidé chtějí okrást.
Objednávku jsem zadal přibližně ve stejnou dobu. Dokonce měl tolik drzosti, že mě požádal, abych zde modům vzkázal, že není podvodník.
Dva týdny žádný kontakt, pak když jsem mu dal vědět, že se chystám přidat své jméno na seznam těch, kteří pohořeli, dostal jsem odpověď, že bych se měl uklidnit. Říká, že byl na dovolené!
O pár dní později se ptá: "Uh....co že jsi to objednal? Následoval další týden mlčení.
Pak říká, že byla zachycena. Žádné sledování, ale nějak ví, že to bylo zastaveno. Nabízí opětovné zaslání nebo vrácení 50 %. řeknu mu, ať znovu odešle a dalších pár dní je rádiové ticho. ptám se ho na sledování a on říká, že "jsem šestý ve frontě na odeslání objednávky, doufám, že jsme vás nenechali čekat příliš dlouho." Samolibý zloděj, který se živí dnem a nadýmá se, by asi nedokázal uvařit ani vajíčko, natož uvařit něco hodnotného. Takže jediné, co umí, je podvádět. přeji mu zlodějskou karmu, aby si do konce života myslel, že ho lidé chtějí okrást.
- Reaction score
- 16
Buďte rádi, že vám neposlal doslova DIRT, jako to udělal jedné z dalších obětí v tomto vlákně Aaronstevens rozhodně nastavil laťku všem šmejdským podvodníkům.
- Reaction score
- 2
Sakra, proč jsem ho sakra vybral místo Gordona? Vsadím se, že celý ten e-mail vc.2 byl podvod. Nechápal jsem to tak špatně jako někteří z vás. Žádná tuna bs a žádná velká objednávka. Každopádně je Gordon jediný legální? Jsem v USA. Díky za odpověď
- Reaction score
- 16
Pokud vím, všichni ověření na trhu jsou legální, jen nezapomeňte na tu úschovu.
Jediný, o kom vím, že je legální určitě, je Gordon.
Špičkové služby a produkty
Jediný, o kom vím, že je legální určitě, je Gordon.
Špičkové služby a produkty
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65