Ето го и последното ми постижение направете така, че да кристализира естествено в молекулярната форма на самия кристал. Повече чистота е невъзможна!!! ;-)
Изглежда ръчно изработено, но повярвайте ми, са естествено образувани!
Много добра работа. Какъв процес използвате, за да отстраните примеса, наподобяващ черен катран? Дори върху снежнобели кристали той се появява при последващи рекристализации и крайният продукт става доста тъмен.
Един от моите много ранни синтезатори, по времето, когато имаше смисъл да се прави само продукт с такава чистота, но не много хора го оценяват такъв, какъвто е..за съжаление.
Това беше преди, когато правех синтезатори от страст, да бъда затворен в лаборатории, на които се казваше да правят лилави гадости, беше откачено.
Най-красивият MDMA, който някога съм виждал. Това MDMA HCL ли е? Как го правиш толкова прозрачен, брато? Мога да направя MDMA HCL чисто бял, не е трудно. Но все пак може да се постигне висока прозрачност.
Какво е съотношението на фребазата:ацетон. Вашият филтриран изходен прах трябва да бъде много чист, за да се получи ясен кристал като накрая правилен. Благодаря