- Reaction score
- 13
1 направете малко домашна работа
UV флуоресцентна черна светлина BL 12 инча (по цялата дължина) Замяна на светлинна крушка 8Watt T5 UVA
2 20 % от общото тегло на продукта рекристализация на dh20 напр. 1000 g MA добавете 200 g dh20 разтворете топлинно, след което поставете под UV черна светлина
И ви казвам направо, не се опитвайте да ме омаловажавате и да ме изкарвате, че не знам за какво говоря.
Идвам в тази общност с 20-годишен опит и не е необходимо да копирам и поставям глупостите на Фестър, за да получа отговори.
Работил съм в лаборатории по целия свят
UV флуоресцентна черна светлина BL 12 инча (по цялата дължина) Замяна на светлинна крушка 8Watt T5 UVA
2 20 % от общото тегло на продукта рекристализация на dh20 напр. 1000 g MA добавете 200 g dh20 разтворете топлинно, след което поставете под UV черна светлина
И ви казвам направо, не се опитвайте да ме омаловажавате и да ме изкарвате, че не знам за какво говоря.
Идвам в тази общност с 20-годишен опит и не е необходимо да копирам и поставям глупостите на Фестър, за да получа отговори.
Работил съм в лаборатории по целия свят
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20-годишният ви опит ви е научил да поставите черна лампа върху воден разтвор на метамфетамин, за да кристализирате селективно d-meth? Публикувайте това нещо в списание Nature, приятелю, то е новаторско. Каква селективност - ако пренебрегна за минута всички останали безсмислици - би имала ултравиолетовата светлина върху молекулата на D-мета спрямо L-мета? Никаква, защото тя се възбужда по абсолютно същия начин, има същите физични свойства.
Не знам защо се опитвате да вземете тези хора в света на фантазиите си, но е срамно да бъда честен.
Не знам защо се опитвате да вземете тези хора в света на фантазиите си, но е срамно да бъда честен.
- Reaction score
- 8
1. 1000 g MA неговата свободна основа или HCl ?
2. dh20-това е дестилирана вода ?
2. dh20-това е дестилирана вода ?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1